SESTAVINE:1/2 sladkega ananasa1 velika žlica arganovega olja5 dkg mandljevŠčepec mletega rdeča popra2 žlici mletega sladkorja2 kepici limoninega sladoledaPRIPRAVA:Ohlajen ananas narežemo na tankerezine in jih položimo na krožnik.Prelijemo z mešanico ...
SESTAVINE:
1/2 sladkega ananasa
1 velika žlica arganovega olja
5 dkg mandljev
Ščepec mletega rdeča popra
2 žlici mletega sladkorja
2 kepici limoninega sladoleda
PRIPRAVA:
Ohlajen ananas narežemo na tanke
rezine in jih položimo na krožnik.
Prelijemo z mešanico arganovega
olja, mletega sladkorja in praženih
mandljevih lističev ter grobo
mletega rdečega popra.
Dekoriramo z listom ananasa, na
katerega smo položili limonin
sladoled.žličke in jih dekoriramo z
preostankom pinjol.
Recept so pripravili v restavraciji Angel,
Mercator center, Ljubljana
www.kaval-group.si/angel