ana-azevedo-397083
Utrip mesta · moda · moška moda

Si močno želite kupiti uro, pa menite, da je glede na vaše finančno stanje to nemogoče? Ne skrbite, za vas imamo rešitev. Na trgu lahko namreč najdemo veliko ur, ki bodo zadovoljile vaše apetite. Še več – ob nakupu teh ur vam ne bo treba globoko seči v denarnico. Preverite, katere ure v tem trenutku najbolje izpolnjujejo te kriterije.

Ure prestižnih znamk, kot sta denimo Rolex in Tag Heuer, so zelo drage, zato si jih vsak ne more privoščiti. V družbi so se uveljavile kot statusni simbol. Če menimo, da je nesmiselno zapravljati denar za takšne visokokakovostne ure, a želimo kljub temu ‘okrasiti’ svoje zapestje, je treba poiskati cenejše alternative. Zato vam predstavljamo ure, za katere vam ne bo treba odšteti veliko denarja, a bodo kljub temu upravičila vaša pričakovanja.

Galerija – 10 hudih ur, zaradi katerih ne boš bankrotiral

Casio AQ-230GA-9DMQYESOdpri galerijo

71-30MJQEML._UL1500_ Božični puloverji za najbolj drzne moške Trendi 2015: Seksi fantje s seksi bradami Zakaj nekaterim moškim ne raste brada? web-hanxpuma-col2-row2 Puma x Han Kjøbenhavn: neverjetno kul kolekcija The Dadbag: bizarna torbica za moške, ki si želijo trebušček. Bizarna torbica za moške, ki si želijo trebušček · · · · ·