5KO7VNSh18xuAI2EafZPT-Yzl0zKYvYN
V zraku · tehnologija

Največji igričarski dogodek E3 se je letos odvijal v Los Angelesu v Kaliforniji. Največji talenti iz te industrije so spet imeli možnost predstaviti svoje delo in navdušiti uporabnike. Pričakovanja so vsako leto velika in nekaj dni pred dogodkom je bilo najbrž pogrizenih veliko nohtov. Katere igre E3 boste lahko igrali že letos?

Igre E3, ki jih boste lahko igrali že letos: 

Arms (Nintendo Switch)

ARMS je bojevniška igra, v kateri do popolnosti razvijete svoje bojevniške sposobnosti. Vaš bojevnik se premika skladno z vašimi rokami, kjer boste lahko uporabljali široko izbiro udarcev in ostalih boksarskih potez. Pričakuje se, da bo dosegla podobno priljubljenost kot igra Splatoon.

Fifa 18 (PS4, Xbox One, PC, Switch, PS3, Xbox 360)

EA Sports je s tem, ko je v FIFO 17 vključil grafični pogon Frostbite, zadel v polno. A to je že zgodovina. FIFA 18 prihaja v septembru in kar rezervirajte si čas po službi, med vikendi, ponoči ali zgodaj zjutraj, saj je nov mo-cap-fuelled (zajem gibanja) animacijski sistem praktično popoln. V novi različici je glavni igralec kdo drug kot Cristiano Ronaldo. Aha, pa še to, vrnil se je Alex Hunter.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy (PS4)

Čez 3 dni izide igrica, ki bo navdušila predvsem nostalgike. Stara maskota PlayStation v novi preobleki. Zgodba se ni bistveno spremenila, tehnologija pač.

Tacoma (Xbox One, PC)

Zgodba, ki se odvija 200.000 km nad zemljo. Igralec mora raziskati zapuščeno vesoljsko postajo, da bi prišel do odgovorov, zakaj je njegova ekipa izginila. V nekaterih delih igre se bodo kot hologrami pojavili člani izginule ekipe, kar bo dodalo še več mistike. Izšla bo 2. avgusta.

Assassin’s Creed Origins (PS4, Xbox One, PC)

Že 10 let je minilo od prve igrice Assassin’s Creed. Zadnja, Origin, se vrača kar 1000 let pred dogajanje iz prve igre, kar bo morda razveselilo tudi povsem nove igralce, saj ne bo treba ‘v nulo’ poznati vseh likov in zgodbe. V starem Egiptu se namreč Bayek, poslednji Medjay, odpravi na raziskovanje piramid in preostale pokrajine. Kaj ga ob tem čaka, pa počakajte do 27. oktobra, ko igrica izide.

Uncharted: The Lost Legacy (PS4)

V igri bomo spremljali Chloe in Nadine, lika iz prejšnjih iger, ki pripovedujeta svojo zgodbo v iskanju skrivnostnega zaklada “Tusk of Gannesh” v zahodni Indiji. Tokrat pa v igri ni Nathana Draka. A ni izključeno, da bi lahko videli katere od ostalih junakov iz serije Uncharted. Na voljo 22. avgusta dalje.

Mario + Rabbids Kingdom Battle (Nintendo Switch)

Crossover med Mariom in Rabbids sprva ne daje vtisa, da bi lahko deloval, a kot se izkaže, je lahko precej zabavna igrica. Zgodba govori o zajčkih, ki so teleportirani v kraljestvo Gobice (Mushroom Kingdom). Dobri zajčki sodelujejo z Mariom in poskušajo prinesti kraljestvu mir. Izide 29. avgusta.

Wolfenstein II: The New Colossus (PS4, Xbox One, PC)

Od 27. oktobra naprej boste spet lahko reševali svet izpod nacističnega režima. V Wolfsteinovem vzporednem vesolju se je 2. svetovna vojna namreč drugače končala. Nova igra ima poleg že tako in tako odličnih lastnosti zdaj še izjemno zgodbo.

Star Wars Battlefront II (PS4, Xbox One, PC)

Vojna zvezd s poslednjim jedijem. Igro je navdihnil novi film te kultne serije. Postali boste bojevnik z imenom Iden Versio in se z epskimi sposobnostmi lotili vsake bitke, ki vam bo stala na poti in tako poskušali maščevati Emperorja. Zunaj bo 17. novembra.

Super Mario Odyssey (Nintendo Switch)

Najkompleksnejši Mario do zdaj, ki mu skozi težave pomaga tudi čarobna kapa. Tisti, ki so jo preizkusili, pravijo, da je pravi izziv in da kar mrgoli različnih preprek. Ustvarjalci so imeli očitno zelo plodno obdobje. Na voljo od 17. novembra dalje.

Tako, kakšen mesec ali dva bo treba še počakati, potem pa se zabava lahko začne.

1000-500-citymagazine-cover Ubitricity: v Londonu električne avtomobile polnijo kar na uličnih svetilkah 1000-500-citymagazine-cover The Load: multifunkcionalno električno tovorno kolo maxresdefault (4) Bastron: steklena tipkovnica 1000-500-citymagazine-cover iPhone kmalu ne bo več dovolil, da vozite in uporabljate telefon · · ·