shutterstock_1299606064
V zraku · odnosi

Bodita romantična, privoščita si večer zase in poskrbita, da v teh časih, polnih izzivov tudi na ljubezenskem in partnerskem področju, gradita zdravo razmerje!

Ohranita vajino iskrico tudi v teh težkih časih! Če iščeta nekaj, kar bi vaju povezalo (pa ni TV in druga tehnologija), preverita seznam predlogov za zmenek doma!

Skupaj napišita pesem

Lahko pišeta o tem, kako sta se spoznala, o tem, zakaj se ljubita, ali pa o tem, zakaj je dva bolje kot eden. Glasba zbližuje, tudi v težavnih trenutkih, ko sta prisotna strah in tesnobnost.

Lotita se zabavnega DIY-projekta

Nič ni bolj razburljivo kot projekt, ki ga ustvarijo tvoje lastne roke. Pari, ki se skupaj podajo v več aktivnosti, imajo močnejša in bolj zdrava razmerja. Lahko popravita pohištvo ali pa ga nekoliko spremenita, lahko posadita kaj na vrtu ali pa ustvarita urbani vrt na balkonu, lahko naredita klubsko mizico iz palet, ki jih imata v garaži, itd.

Pogovarjajta se ob klasični namizni igri ali med kartanjem

Najboljši pogovori se po navadi zgodijo ob igranju namiznih iger, ko odklopimo ves zunanji svet in vso tehnologijo. To vama bo pomagalo, da bosta uživala v družbi drug drugega, brez naprav. Igre s kartami, kot je remi, so odlična izbira za par. Lahko poskusita igro s kartami vojna. Pravila igre najdeta v priloženem videu.

Zgradita si trdnjavo, takšno, kot sta si jo kot otroka

Za to nikoli ne bosta prestara. Zgradita si torej trdnjavo iz rjuh, blazin, odej, ugasnita vse luči, pojdita v njeno notranjost in si ob svetilki pripovedujta strašljive zgodbe. To vama bo pomagalo, da bosta spoznala, da so užitki tudi v preprostih stvareh. S tem bosta izboljšala svojo ustvarjalnost in posledično svoje razmerje.

Degustacija za dva

Zdaj je čas, da skupaj pokušata hrano in različne pijače, in to v nedogled. Pa naj so to vino, sladoled, piškoti, tropski smutiji ali kaj drugega.

Večer za spa razvajanje

Skupno sproščanje je lahko superromantično. Če imata kad, jo napolnita z epsom soljo, mehurčki in eteričnimi olji, s čimer se bosta sprostila. Lahko drug drugemu privoščita masažo. Ne pozabita prostora napolniti z vama najljubšimi svečami.

Tečaj slikanja za pare

Kozarec vina, čopiči in platno: to je vse, kar potrebujeta. Poiščita ustvarjalne tečaje za slikanje na YouTubu in se naučita, kako naslikati določen predmet ali pa kako slikati npr. z gobicami, časopisom ali vrvjo.

Večer za karaoke

Če vajinih sosedov ne moti, si privoščita večer za karaoke. Če se počutita romantično, si zapojta kakšno serenado. Koga briga, če nista Mariah Carey ali Michael Bolton, pomembno je, da pojeta iz srca. Pripravita posebno nagrado za zmagovalca, ki bo pravilneje odpel več pesmi. To so večeri, ki bodo dvignili endorfin in serotonin, kar bo pripomoglo k bolj zdravemu razmerju.

Skupaj se naučita nov jezik

Čeprav se to ne bo zgodilo čez noč ali dve, bo prav tako čudovita izkušnja. Sicer pa ne vemo, kako dolgo bomo še v karanteni in samoizolaciji. Zakaj se torej medtem ne bi naučila nekaj zelo koristnega in tega uporabila morda na vajinem naslednjem potovanju?

Skupaj berita

Če uživata v branju, je karantena odlična priložnost, da si doma pripravita pravi bralni kotiček. Lahko si naredita šotor z blazinami ali pa si izbereta dva udobna stola in si pri branju vsakič privoščita dober čaj.

66773669_155533318905164_1783624842780694374_n Če imaš močno mamo, boš tudi sama močna ženska! brittani-burns-DEM5ZWZhoXI-unsplash Če se spet srečava, bi bilo kaj drugače? shutterstock_448939486 Kaj si empatičen moški želi od svoje partnerke? shutterstock_1167167608 (1) Ko te prevara oseba, ki jo ljubiš: tako to obrneš v svojo korist! · · · ·