100 najveličastnejših valov
Kulturni izbor · knjige

Še sveža knjiga z naslovom 100 Greatest Waves s čudovitimi fotografijami slavi surfarski stil potovanja.

Knjiga z ogromnimi fotografijami na 240 straneh predstavi sto, bojda najboljših, surfarskih destinacij.

”Vsak surfar sanja o popolnem valu, o magičnem dnevu, ko se ujamejo vreme, morje in voda in ponudijo nepozabljivo jahanje valov. Uredniki TransWorld SURF so bili tam in so doživeli to skupaj z najboljšimi svetovnimi profesionalci,” so ob nedavni predstavitvi zapisali na ustvarjalci knjige iz TransWorld SURF-a.

100 najveličastnejših valovOdpri galerijo

Knjiga je izbor 100 neverjetnih fotografij surfarskih destinacij po svetu, skupaj s priročnimi in uporabnimi nasveti, ki posamezniku, ki ga določena lokacija zanima, pomaga pri načrtovanju poti. Predstavlja tako klasične surfarske kraje, kot so Fiji, Havaji in Mehika, kot tudi malce skrite, kot sta na primer Islandija in Wales. Je neke vrste vodič za surfarje, a ne tiste vrste, ki bi ga spakirali v nahrbtnik in nosili s s seboj po svetu temveč tiste vrste, ki jo hranimo in čuvamo doma in ob njej delamo načrte na turoben jesenski dan. Prav tak, kot je ta danes.

50 koles, ki so spremenili svet 50 koles, ki so zaznamovala svet love, nina_1 Z ljubeznijo, Nina tadej golob Tadej Golob s knjižno novostjo: Ali boma ye! inferno Dan Brownova uspešnica ”Inferno” tudi v slovenščini ·