57218119_465974274145915_2385760501317514718_n
V zraku · buzz buzz

Lepota je v očeh opazovalca. Nekateri obožujejo ženstveno Monico Belluci, spet drugim je bolj pri srcu ljubka Audrey Hepburn. Vsem lepim ženskam pa je skupna ena stvar – njihove izrazite in edinstvene poteze, ki privlačijo pozornost. Celo znanstveniki se strinjajo, da je naše dojemanje lepote osnovano na določenih podrobnostih ženskega videza. Govorimo o nekakšni čarobnosti, ki takoj pritegne našo pozornost in izstopa iz množice.

Danes vam predstavljajmo edinstvene ženske, ki so svojo priljubljenost dosegle prav s svojim nenavadnim, a zelo privlačnim videzom.

Anok Yai

Naključna fotografija s festivala je 19-letno Anoki spremenila v zvezdo. Dekle s kot oglje črno poltjo so takoj opazili pri Next Models. Danes ima dobičkonosno pogodbo in odlično izhodišče za modno industrijo.

Nyané Lebajoa

Nyané je oblikovalka in zvezdnica Instagrama z več kot 800 tisoč sledilci. Njena razigrana podoba in ljubezen do modnega eksperimentiranja vas ne bosta pustili ravnodušnih.

View this post on Instagram

New shadows by @bhcosmetics 🎨

A post shared by NYANE® (@nyane) on

Katarzyna Jujeczka

Katarzyno so na vlaku opazili modni agenti. Moški, ki jo je opazil, je takoj vedel, da nasproti njega sedi bodoča zvezda z edinstvenim in nepozabnim videzom. Mladi poljski model je že sodeloval na modnih revijah priznanih modnih znamk, kot so Prada, Calvin Klein in Christian Dior.

Yunia Pakhomova

Nekoliko škratji videz je Rusinji prinesel sodelovanja na modnih revijah za Gucci, Alexandra Wanga, Balenciagao in druge pomembne modne znamke. Yunia je dejala, da je postala model zato, da utiša vse, ki so trdili, da je njen videz za modno industrijo neprimerne. Odločena je bila, da si bo zgradila uspešno kariero, in ta cilj je dosegla.

Kseniya Rain

Kseniya je nadarjeni model in umetnica, ki riše portrete. Njena pozornost do estetike je vidna tudi na njenih fotografijah. Več tisoč sledilcev ne osvaja le s svojim delom, ampak tudi s svojo intenzivno lepoto.

Maria Oz

Maria ustvarja kratke animirane videe, znana pa je postala prav zaradi svojega Instagrama. Njeno zanimiv spletni nadimek ‘Spiritual Face’ in njen nenavadni videz sta pritegnila pozornost več kot 100 tisoč ljudi. Zaradi njenih velikih oči jo velikokrat ‘obtožujejo’ uporabe Photoshopa, sama pa pravi, da je te izrazite obrazne poteze podedovala po očetu.

View this post on Instagram

Меняйся

A post shared by Maria Oz (@dukhovnoe_litso) on

Willow Hand

18-letni model z obrazom lutke je uspel podpisati pogodbe z znanimi modnimi hišami (Prada, Valentino, Chanel, Dolce & Gabbana, Alexander McQueen). Strokovnjaki jo primerjajo s princeso iz Disneyjevih filmov in ji v modni industriji napovedujejo svetlo prihodnost.

View this post on Instagram

Street style in the city 📷 by @idkomgwowzer

A post shared by Willow Hand (@willow.hand) on

Marjan Jonkman

‘Najbolj uspešni danski model’, ‘najnovejši navdih Saint Laurenta’, ‘eden od najbolj priljubljenih obrazov v modni industriji’ – vse to je Marjan Jonkman. Njena skrivnost? Trdo delo in neponovljiv smisel za stil.

Meghan Collison

“Uživam biti jaz,” pravi kanadski model Meghan Collison. Dekle je vzljubilo svoj nenavadni videz, rezultat pa je sodelovanje s priznanimi modnimi znamkami ( Dolce & Gabbana, Marc Jacobs, Prada, Valentino, Givenchy, Louis Vuitton).

Tsunaina

Tibetski model je osupnil prisotne na letošnjem londonskem tednu mode. Njen neprimerljiv videz obrača glave, poznavalci pa so prepričani, da jo čaka mednarodna slava.

Ellia Sophia

Nezemeljska lepota Ellie nikoli ne neha vzbujati pozornosti okolice. In zato res ni presenečenje, da je Vogue Ellio oklical za eno največjih odkritij modnih pist letošnjega leta.

View this post on Instagram

back dis summer

A post shared by ellia sophia (@buildabrat) on


Zlate mamice: očitni znaki, da te je vzgojila odlična mama Zlate mamice: očitni znaki, da te je vzgojila odlična mama v 24 urah Ne boste verjeli, da je med temi fotografijami minilo samo 24 ur 26938621338_3ec0bcbe5b_ka Imamo nov ‘severni sij’, ki se pojavlja bližje nam helena-lopes-463976-unsplash Strogih heteroseksualcev ni, pravi študija · ·