shutterstock_522331645
Utrip mesta · moda · ženska moda

V svetu mode sta najpomembnejši dve stvari: upati si biti drzen in majhne podrobnosti. Prvo pravilo je nekoliko bolj zahtevno, drugega pa je možno hitro usvojiti. Pripravili smo 11 modnih nasvetov, zaradi katerih bodo vsi občudovali tvoj stil.

Tu najdeš 11 modnih nasvetov, zaradi katerih bodo vsi občudovali tvoj stil. 

Biseri

Biserne ogrlice so lahko čudovite, vendar nas zelo hitro lahko postarajo. Če si nora na bisere, si raje omisli ogrlico z enim samim bisernim obeskom ali pa biserne uhane nepravilne, naravne oblike. 

Zapestne ure

Pri zapestni uri je poleg tega, da ti je všeč, pomembno tudi, kako se ti poda na zapestje. Optimalno je, če zapestna ura tvoje zapestje naredi elegantno. Trenutno so zelo popularne  ure s tankim paščkom, ki se dvakrat ovije okoli zapestja. 

Svilen šal

Tako kot biseri te tudi svilen šal lahko postara. Vendar pa je nezamenljiv modni dodatek, če ga znaš pravilno nositi. V poletnih mesecih si z njim spni lase, pozimi pa z njim zaščiti vrat pred mrazom. 

Živalski potiski

Živalski potiski na oblekah so že dolgo časa v modi in tako bo verjetno tudi še kar nekaj časa ostalo. Vendar je pri takšnih oblekah ključno, da poznate pravo mero. En kos oblačila z živalskim potiskom je več kot dovolj. 

Kimono

Jopice v slogu kimona so še vedno popularne. Zelo popularne so v kombinaciji z zahodnim stilom oblačenja: strganimi hlačami in supergami. 

Očala

Če imaš dioptrijo, se ne izogibaj korekcijskim očalom. Velikokrat so ravno tista pika na i, ki naredi tvoj videz zanimiv in stilski. 

Kape

Trenutno so najbolj popularna nenavadna pokrivala. Široke baretke, pisani trakovi in kučme so zelo trendovske. 

Bralette

Bralette – čipkast hibrid med nedrčkom in kratko majico – je hit poletja, ki se ga ne bomo zlepa znebili. Je seksi, hkrati pa dovolj diskreten za običajne dni. 

Moške hlače

Že Coco Chanel je postavila normo, da je ženska v moških oblačilih lahko videti izjemno. Do danes se to ni spremenilo. Moške ohlapne hlače so zagotovo dobrodošle v vsaki ženski omari. 

Asimetrična oblačila

Za asimetrična oblačila potrebuješ konkretno mero poguma, ki pa se skoraj vedno izplača. Poskusi z asimetričnim krilom ali pa obleko z eno naramnico. 

Visoke pete 

Prave elegantne visoke pete so salonarji in ne polna peta. 


Modne puhovke, ki ne bodo pokvarile tvoje odvene kombinacije Modne puhovke, ki ne bodo pokvarile tvoje modne kombinacije Lasje v barvi brusnice so najbolj ‘sočen’ trend barvanja za prihajajočo praznično sezono Lasje v barvi brusnice so najbolj ‘sočen’ trend barvanja za prihajajočo praznično sezono BeFunky-collage (1) Ženske frizure 2019: 9 top trendov za pričeske 10 manikir, s katerimi boste zablestele 10 manikir, s katerimi boste zablestele · · ·