enrique
V zraku · buzz buzz

Nekateri igralci in zvezdniki so na sceni prisotni že desetletja. Igrali so v naših najljubših TV-serijah in filmih, prepevali hite, ki so z nami že iz otroštva. In čeprav so svojo priljubljenost doživeli v 90. letih prejšnjega stoletja, se zdi, da so jih leta preprosto obšla, saj so še danes videt enako mladi, kot so bili pred 10 ali 20 leti. Kaj je njihova skrivnost?

Tukaj je 13 zvezdnikov, ki očitno pijejo eliksir mladosti.

Jennifer Lopez

Zdi se, da se Jennifer Lopez v zadnjih 15 letih sploh ni spremenila. Pri 49 je videti enako dobro, kot je bila videti vsa ta leta doslej. Ukvarja se z jogo in vsak dan meditira. Izogiba se alkoholu, kofeinu, cvrtju in mastni hrani. Promovira zdrav način življenja, se ukvarja s športom in ne kadi. Njen spanec traja 10 ur. Je to skrivnost do večne mladosti?

Gwen Steffani

Skladba Don’t Speak je letos dopolnila 23 let, pevka pa se ni niti malo spremenila. Zdrav življenjski slog, naravno pridelana hrana in šport (telovadnica in boks) pomagajo ohranjati pevkino mladostnost. Prav tako kožo varuje pred soncem prav vsak dan in jo poleg tega neguje z losjonom za dojenčke.

Halle Berry

Halle Berry vedno znova očara s svojim popolnim telesom in čudovito kožo. Verjeli ali ne, zvezdnica je stara 52 let. Ko so zdravniki odkrili, da ima sladkorno bolezen, je Halle začela skrbno spremljati svojo prehrano. Prav tako se 3-krat na teden ukvarja s športom, prednost daje kardio vadbi in boksu.

Gwyneth Paltrow

Zdi se, da eleganca Gwyneth Paltrow z leti samo raste. Igralka sicer sledi strogemu prehranjevalnemu režimu. Po splavu ji je zdravnik priporočil, naj iz prehrane izloči škodljive izdelke, kot so kruh, vino, sladkor itd. Gwyneth se je zdravi prehrani posvetila do te mere, da je začela pisati knjige z zdravimi recepti. Trenira 5 dni na teden (njena vadba vključuje 45 minut kardio in 45 minut vaj za moč). Igralka raje uporablja naravno kozmetiko in redko nosi ličila.

Keanu Reeves

Kdo bi si mislil, da je Keanu star že 53 let? Le nekaj sivih las na bradi kaže njegovo pravo starost. Ta prijazni igralec gre vsak dan skozi intenzivni trening v telovadnici. Prav tako srfa in jaha. Najraje je zelenjavo. Morda je to razlog, da je videti tako možato in mladostno hkrati.

Kate Winslet

Zdi se, da se Kate Winslet nikoli ne spremeni. Še vedno je videti enako elegantno in plemenito kot v Titaniku. Igralka se ne drži nobene posebne diete, se pa pred pomembnimi dogodki nekaj dni posti. Je ljubiteljica doma pripravljene hrane, zato velikokrat kuha zase. Prisega na naravni videz in naravno ličenje.

Liv Tyler

Liv ima še vedno tisto dekliško svežino in toplino, ki jo je imela na začetku svoje kariere. Zelo rada skrbi zase, uporablja različne kozmetične pripomočke in nikoli ne pozabi na balzam za lase. Med skrivnostmi njene mladostnosti je tudi uravnotežena dieta, kolesarjenje pa ji pomaga pri ohranjanju postave.

Gabrielle Union

Gabrielle je vedno nasmejana, vesela ženska, pa tudi če njen EMŠO pravi 45 let. Njene starosti ne kaže ne njen obraz ne njen karakter. Verjame, da jo pri mladosti ohranjajo zmenki z mlajšimi moški. Prav tako ne nosi ličil vsak dan, dnevno pa spije 1,45 litra vode.

Elijah Wood

Elijah Wood se preprosto ne stara. Na vprašanja o njegovem večno mladem videzu 37-letni igralec na daje neposrednih odgovorov, po navadi se le nasmeje. Najbrž pozna skrivnost za večno mladost, le povedati je noče.

Eva Mendes

Se tudi vam zdi, da je Eva vsako leto mlajša? Svojo jutra po navadi začne z mlačno vodo, pomešano z limoninim sokom. Za čiščenje obraza uporablja rožno vodo, ki ima odlične vlažilne lastnosti. Redno teče in je minimalne količine mesa.

Jennifer Aniston

Jennifer bo naslednje leto dopolnila 50 let. Še vedno pa je videti sveže in mladostno. Ukvarja se športom, je zdravo, jemlje vitamine, zjutraj pa spije jabolčni kis. Prav tako zelo dobro skrbi za svoje lase.

Pharrell Williams

Ste vedeli, da jih Pharrell šteje že 45? Videti je, da jih je ravno napolni 25. Pravi, da je skrivnost za mladostni videz sreča. Prav tako si vsako jutro umije obraz z mrzlo vodo in uporablja kreme za obraz.

Enrique Iglesias

Enrique Iglesias že vsa ta leta ohranja svoj deški videz. Se skrivnost skriva v njegovi dolgotrajni ljubezni? Njegovo razmerje z rusko tenisačico Anno Kurnikovo ima očitno pozitivni učinek na Enriquejev videz.


Zaradi tega si "BOLJŠI": to počnejo inteligentni ljudje, povprečni pa ne Zaradi tega si “BOLJŠI”: to počnejo inteligentni ljudje, povprečni pa ne shutterstock_698074291 Zakaj na letalu ne bi smeli piti kave ali čaja? Dar es Salaam, Tanzanija. Z dronom posnete edinstvene scene, ki prikazujejo družbeno neenakost med ljudmi po svetu BeFunky Collage1 Neverjetna barvitost in gracioznost ribice Beta, ujete v objektiv kot še nikoli do zdaj · · ·