Pretty Woman
Kulturni izbor · film

Ste vedeli, da ima film Čedno dekle na Kitajskem naslov “Poročil se bom s prostitutko in prihranil denar”? Precej zanimiv naslov, kajne? Tukaj je 14 filmov, ki imajo v drugih državah čudne ali absurdne prevode. Smeh zagotovljen!

Ko prevajalci prilagodijo naslov filma za neko drugo državo, velikokrat naredijo nekaj napak, si vzamejo preveč svobode in včasih celo popolnoma pokvarijo zgodbo. To se po navadi zgodi zato, ker želijo prevajalci že v naslovu filma povedati bistvo filma v upanju, da ta pritegne gledalce k ogledu. A vsi prevodi nikakor niso uspešni: kar nekaj adaptacij je prav absurdnih. Tukaj so najbolj čudni, smešni in absurdni prevodi svetovno znanih filmov in serij.

Galerija – 14 filmov, ki imajo v drugih državah absurdne naslove

Silver Linings Playbook Odpri galerijo
Intolerable-Cruelty Top romantične komedije za tiste, ki jih sovražijo Leonardo-DiCaprio-and-Barack-Obama-in-Before-the-Flood-2016 10 dokumentarcev na Netflixu, ki ti bodo pomagali, da boš živel bolj zdravo the-other-boleyn-girl-1 9 filmov za ljubitelje kraljevske družine game-of-thrones-2-1680x1120 To je naslednji lik, ki bo umrl v Igri prestolov · ·