BeFunky-collage
V zraku · buzz buzz

Vsi smo kdaj doživeli najbolj neprijeten trenutek, ki smo se ga sramovali in nam je ostal v spominu. A včasih je dovolj že to, da oblečete najbolj preprosto kombinacijo oblačil in se zapišete na sam vrh seznama največjih modnih žrtev vseh časov.

Verjetno smo vsi doživeli nerodno situacijo, ko smo bili prepričani, da je naša kombinacija oblačil neverjetno modna, a smo prepozno ugotovili, da smo se pošteno osmešili. Včasih že isti dan spoznamo, da smo zamočili … na žalost pa so tudi situacije, ko smo komaj po nekaj letih ugotovili, da smo se z določenimi oblačili tako osramotili, da bi se najraje pogreznili v tla.

Od prevelikih čevljev, spornih napisov na majicah in človeka, ki ga jaha konj, do nenavadnih poročnih oblek – videli boste, da moda res ne pozna meja.

Galerija slik  Modne katastrofe

Modne katastrofeOdpri galerijo

lork-eat-me-nouvel-art-urbain-street-food-mattresses-2-Copier Umetnik, ki iz starih vzmetnic ustvarja slastne jedi Kill Bill Vol 1 - 1 10+ nepričakovanih dejstev o ženskem telesu, ki jih niti same ne poznajo BeFunky-collage (1) Glej to! Tako se naš obraz spremeni od 7.00 zjutraj do 7.00 zvečer genetske mojstrovine Genske mojstrovine, ki jih ne vidimo vsak dan · · · ·