2018 Kawasaki Ninja H2 SX SE
Utrip mesta · mobilno

Kawsakijeva Ninja je že legendarno ime med motornimi kolesi, hkrati pa je to ime sinonim za vrhunsko zmogljivost in hitrost. Od najbolj osnovne Ninje pa vse do športno-potovalne različice imajo hitrost prav vse v svojem DNK-profilu. Do zdaj je to veljalo zgolj za dnevne razmere, s Kawasaki Ninjo H2 SX SE pa se bo vse spremenilo, saj je bila narejena z mislijo na nočne podvige.

Kawasaki Ninja H2 SX SE je med vsemi Ninjami bolj obilna, saj gre bolj za potovalni kot cestno-športni motocikel. Poganja ga 4-valjni, 998 kubičnih centimetrov velik motor, ki ima 210 konjskih moči. Idealno za prevažanje vas in vse vaše prtljage, ki jo potrebujete na daljših potovanjih ali ko imate s seboj še sopotnika ali sopotnico. To bo še posebno všeč tistim motornim navdušencem, ki si zaradi dodatne teže ne želijo izgubljati moči motorja. A kar pravzaprav naredi to motorno kolo edinstveno v primerjavi z ostalimi, so žarometi. Osrednji žaromet je na vsaki strani obdan še s tremi LED-lučmi, ki se aktivirajo, ko se motorist nagne v zavoj. Prižigajo se, ko se motorno kolo nagne za 10, 20 ali 30 stopinj. To omogoča voznikom pregled nad okolico, kakršnega do zdaj niso bili vajeni. Zaradi takega svetlobnega sistema lahko Ninjo H2 SX SE uvrstimo na sam vrh motornih kolesih, ki bi si jih izbrali za nočne dogodivščine.

PREBERITE ŠE: 2018 DUCATI PANIGALE V4: NOVA ERA ZA DUCATI

Galerija slik: 2018 Kawasaki Ninja H2 SX SE

2018 Kawasaki Ninja H2 SX SEOdpri galerijo

Peugeot Sea Drive Concept Peugeot Sea Drive Concept: ko se s kopna podamo na valove 1000-500-citymagazine-cover Barbara Custom Motorcycles: futuristični svet motornih koles Aria Group FXE Aria Group FXE: superšportnik iz ZDA EVO 43 HT jahta Jahta EVO 43 HT predstavlja še eno raztegljivo razkošje · · · · ·