2019 Mercedes-Maybach S
Utrip mesta · mobilno

Ker za nekatere Mercedes-Benz razreda S ni dovolj luksuzen in ekstravaganten, imajo srečo, da si lahko izberejo avtomobil iz linije Mercedes-Maybach. Najnovejši Mercedes-Maybach S se bo predstavil na avtomobilskem salonu v Ženevi v svoji osveženi, daljši in še bolj luksuzni obliki.

Osveženi Mercedes-Maybach S se od limuzine  Mercedes-Benz S loči po prednji maski, ki ima navpične in ne vodoravnih letvic. Okoli avtomobila je dodanih več s kromom prevlečenih površin, kar še dodatno izpostavi luksuz. Največja razlika se bo opazila na stranskem profilu. Maybach S namreč meri kar 5,461 metra v dolžino in ima kar 3,365 metra dolgo medosno razdaljo. To pomeni, da je Maybach S za 254 milimetrov daljši od Mercedesa razreda S. Povečano dolžino bodo še najbolj opazili potniki na zadnjih sedežih. Mercedes-Maybach S bo na voljo v dvobarvni kombinaciji karoserije in to v devetih kombinacijah. Da barva novega Maybacha resnično zasije, jo prekrijejo z dvema plastema prozornega laka, in preden nanesejo ti zadnji plasti, delavci ročno zbrusijo osnovno barvo, da se ta prikaže v vsem svojem sijaju.

Mercedes-Maybach bo na voljo z dvema motorjema. S560 4MATIC ima turbinski 4-litrski 8-valjni V motor s 463 konjskimi močmi in 700 Nm navora. To je dovolj, da od 0 do 100 km/h pospeši v malo več kot 4,8 sekunde. Če bi izbrali S650, bi dobili turbinski 6-litrski 12-valjni V motor s 621 konjskimi močmi in 1.001 Nm navora. Kljub izdatno večji moči motor v avtomobil prinese toliko teže, da je za zgolj 0,2 sekunde hitrejši pri pospeševanju od 0 do 100 km/h.

PREBERITE ŠE: VISION MERCEDES-MAYBACH 6 CABRIOLET: GLISER NA ŠTIRIH KOLESIH

Notranjost Mercedes-Maybacha je še bolj luksuzna, kot je bila do zdaj. Na voljo so ekskluzivne barvne kombinacije, kot so rjava in črna kombinacija Armagnac ali bež in črna barvna kombinacija Savanna. Poleg tega je črno usnje Nappa  na voljo z bronastimi, zlatimi ali platinastimi šivi. Potniki v zadnji vrsti imajo na voljo elegantne sedeže Executive in še večjo izbiro ambientalne svetlobe kot v Mercedes-Benzu S.

Galerija slik: 2019 Mercedes-Maybach S

2019 Mercedes-Maybach SOdpri galerijo

Toyota TRD Pro Toyota TRD Pro: za še več užitka na divjem terenu New Stratos New Stratos: legenda se vrača! 2018 BMW X4 2018 BMW X4: Vrhunski SUV je z novo generacijo še boljši in še drznejši Toyota Supra Avtosalon Ženeva 2018: težko pričakovane novosti · · · · · ·