najbolj kultni modni dodatki
Utrip mesta · moda

Moda je za mnoge izmed nas razburljiv poligon, na katerem lahko preizkušamo ustvarjalnost, izražamo osebnost in gradimo svoj slog. Poleg oblačil pa nikakor ne smemo pozabiti na pomembnost modnih dodatkov, ki lahko celotno opravo popeljejo na višjo raven. Poglejte si, katerih je 21 najbolj kultnih modnih dodatkov vseh časov.

Popolni modni dodatek naredi našo celotno opravo, bodisi je to nakit ali statement čevlji. In čeprav so nekateri dodatki namenjeni le posebnim priložnostim, drugi postanejo ‘obvezni kos’, brez katerega ne gre več in zaradi katerega postanemo slavni. Od vrtoglavih petk Carrie Bradshaw, prek glamuroznih sončnih očal Jackie Kennedy do ljubke pentlje Brigitte Bardot – to so najbolj kultni modnih dodatki vseh časov.

Galerija – 21 najbolj kultnih modnih dodatkov vseh časov

Črne balerinke Audrey HepburnOdpri galerijo
Futuristični model copat adidas P.O.D. System Futuristični copati adidas P.O.D. System združujejo nostalgijo z napredkom Hello Kitty x Converse: obsesija z najbolj prikupno muco na svetu se vrača. Hello Kitty x Converse: obsesija z najbolj prikupno muco na svetu se vrača clem-onojeghuo-197847-unsplash Kako cel dan preživeti v visokih petah? 9e62b7ef8be3532fd2a3d8bffc224b6d--black-leather-sandals-black-flats-shoes 8 črnih sandalov, ki se podajo h kateremukoli videzu · · ·