1234567
V zraku · buzz buzz

Pasja ljubezen je brezpogojna, zato ni čudno, da so čustvene vezi med psi in njihovimi lastniki tako globoke in obojestranske. Psi namreč prepoznavajo naše čustvene spremembe in nam nudijo tolažbo. Ker nič ne dene bolje kot iskren in ljubeč objem. In štirinožci to vedo, četudi jim objemi bojda niso preveč po godu.

Pes je eden najboljših terapevtov. Zakaj? Ker je ena sama velika ljubezen, je poosebljena zvestoba in v njegovi očeh se zrcali naša duša. Je večni otrok, ki nas lahko vedno spravi v dobro voljo.

PREBERITE ŠE: 7 enostavnih trikov, ki bi jih moral poznati vsak pasji lastnik

Poglejte si našo galerijo in naj potem še kdo reče, da te kosmate kepe sreče z visoko koncentracijo ljubezni ne marajo objemanja! Za tiste, ki v to potem še vedno ne verjamete, pa bo tu vedno človek (ali pa tudi ne) in dendroterapija (objemanje dreves). Pa poskusite srečo tam.

Odpri galerijo

iStock_000041230674_Medium 10 zgodb o nenavadnih poljubih Alamsyah-Rauf-courtesy-of-Sony-World-Photography-Awards-2015 Sony World Photography Awards 2015 – najboljše fotografije do sedaj X1tGf rick dayii Vroči dvojčki so dokaz, da bog obstaja Tomato woman 16 korakov, ki vam bodo pomagali preboleti zavrnitev