Lenivec
V zraku · dizajn · Utrip mesta · moda

Se ne morete odločiti, kateri prstan nositi? Mary Lou ima odgovor za vas – nosite vse hkrati! A zakaj bi vsak pripovedoval svojo zgodbo, ko pa lahko pišejo eno. Ti tridelni prstani, ki skupaj, potem ko se oklenejo vašega prsta, tvorijo žival, so daleč najbolj prikupni prstani, kar smo jih kadarkoli videli! Pika in konec debate!

Zakaj ne bi, namesto da različne prstane nosite na različnih prstih, vse nosili na enem prstu? Ne govorimo o bokserju, ampak o tridelnih prstanih z motivi živali, ki jih najdete v spletni trgovini Etsy.

PREBERITE ŠE: Magic Hands: Karen Walker z nekonvencionalno kampanjo za nakit

Prstani, ki skupaj tvorijo celoto, to je žival, so delo Mary Lou, bangkoške oblikovalke nakita, in so izdelani iz medenine ter prevlečeni z emajlom. Nam se najbolj dopade veverica? Kaj pa vam? Pozabite na klasične prstane in se sprehodite po divji strani življenja, bi dejal Lou Reed.

Galerija – tridelni prstani v podobi živali:

Bela lisicaOdpri galerijo

Hustle - vodoodporni notesnik iz kamna Hustle – vodoodporni notesnik iz kamna Kinetična instalacija Plastični odsev Plastičen odsev – instalacija, ki trka na našo vest Analogna pametna ura EA Connected EA Connected: Armani predstavil analogne pametne ure Čoln Tinnie 10 Tinnie 10 – nenavaden čolnič, ki ima tekmovalne ambicije · · ·