sweet-ice-cream-photography-40hKlFYAOeg-unsplash
V zraku · odnosi

Moški radi skrivajo čustva. A se včasih tudi izjemno hitro razkrijejo. Poznaš tri ključna vprašanja, po katerih boš spoznala, da je zrel za pred oltar?

Je tvoj moški čustveno zadržan?! Se ti zdi, da nekoliko težje izraža svoja čustva. Čisto mogoče pa s tabo komunicira popolnoma jasno. Če ti zastavi katerega od teh vprašanj, potem je zrel za pred oltar. Kar pogumno.

3 vprašanja, ki so ključna:

Sem všeč tvoji družini?

To vprašanje ni ravno naivno, saj kaže, da je tvoja simpatija resna glede vajinega odnosa. Če nekdo želi dolgoročno biti s teboj, si želi odobritev tvoje družine. Tisto, kar ga najbolj zanima, je to, ali bodo vaši družinski člani postali njegova družina oz. ali se bo počutil dobrodošlega v tvoji družini.

Kakšna bova starša?

Nedolžno vprašanje, ki je neverjetno pomembno. Zdi se lahko, da gre za nedolžen pogovor in sanjarjenje, a če moški sprašuje takšne stvari, je to znak, da si želi deliti svoje življenje s teboj. Dobro naj bi bilo, da se ta pogovor začne zgodaj v razmerju, saj le tako lahko vidita, ali imata iste poglede na ustvarjanje družine.

Mi imaš kaj za povedati, česar mi še nisi?

To vprašanje je srhljivo, a v tem trenutku imaš priložnost, da poveš stvari, za katere bi partner prej ali slej verjetno izvedel. Njegovo preizkušanje pomeni, da si želi zavezo. Če ne moreš zaupati svojem partnerju resnice že na začetku, se bo vajino partnerstvo slej kot prej zaključilo, ker očitno temelji na neiskrenosti.

cover-kdo-sedi-pre-vami Psihološki test: kdo sedi pred vami? shutterstock_1127678003 Največje 3 napake zaradi katerih razpade največ dobrih razmerji! shutterstock_1410960785 Teh svari se ne sprašuje v kolikor si “gentelman” valerie-elash-yqWowksFHm4-unsplash Ta nebesna znamenja imajo najmanj sreče v ljubezni?!