78S3ab95dwhxO3MwIWX9m13e2Zm
Kulturni izbor · film

Nadarjene igralke so že od samega začetka Hollywooda znale očarati publiko in njihova lepota je bila pri tem (in še danes ostaja) pomemben faktor. Katerih je 33 najlepših igralk vseh časov?

“Lepota je v očeh tistega, ki jo gleda.” To še kako drži. In prav je, da nimamo vsi enakega okusa in enakega pogleda na lepoto, sicer bi bilo vse skupaj precej dolgočasno. Se strinjate, kajne?
Kljub temu pa obstajajo ženske, ki imajo izvenzemljsko privlačnost, ki se ji je neverjetno težko upreti. In ljudje širom sveta so izbrali 33 igralk ter jih okronali za “najlepše igralke vseh časov”. To so ženske, ki so v različnih obdobjih poosebljale fenomenalnost in glamur in več kot očitno je, da nekaterim tudi leta ne morejo do živega. Katerih je torej 33 najlepših igralk vseh časov?

Galerija – najlepše igralke vseh časov

33. Brooke ShieldsOdpri galerijo
363726 Postani genij: teh 8 filmov lahko zviša tvoj IQ la-1554301855-7v5a2cclld-snap-image Prvi filmski napovednik za film Joker, ki prihaja jeseni 2019 Game-Thrones-Behind--Scenes-Moments Prihaja celovečerni dokumentarec o zakulisju snemanja Igre prestolov maxresdefault (3) 7 filmov, ki so kot pomlad v steklenički ·