Kamera GoPro Fusion
V zraku · tehnologija · gadgeti

GoPro je napovedal kompaktno 360-stopinjsko kamero GoPro Fusion, ki omogoča zajem 360-stopinjskih sferičnih posnetkov. Prvotno bo namenjena zajemu posnetkom za navidezno resničnost (VR), seveda pa zaradi tega ne bo trpela tradicionalna vsebina.

GoPro je ponudil vpogled v prihajajočo vrhunsko 360-stopinjsko kamero GoPro Fusion. Ta lahko snema sferične posnetke ločljivosti 5,2K pri 30 posnetkih na sekundo. Kompaktna kamera bo v omejeni nakladi na voljo enkrat do konca leta 2017. Z njo bo mogoče snemati VR- in neVR-vsebine. ‘Igranje’ s slednjimi bo omogočala storitev OverCapture.

PREBERITE ŠE: Najboljši GoPro posnetki 2016, ob katerih ne boste mogli skriti navdušenja

Po besedah ustanovitelja in generalnega direktorja podjetja GoPro Nicholasa Woodmana je GoPro Fusion šest GoPro-kamer, zlitih v eno. Kako deluje v praksi, si lahko ogledate v priloženem posnetku.

Petcube Play Petcube Play: naprava za igranje s hišnim ljubljenčkom na daljavo Brezžična retro tipkovnica Penna Penna: brezžična retro tipkovnica za pametne telefone in tablice Tablica Superscreen Superscreen: tablica, ki nikoli ne zastara in je podaljšana roka telefona Tamagoči (2017) Vrnil se je Tamagoči, legendarni digitalni hišni ljubljenček · · ·