shutterstock_1469282462
V zraku · astrologija

VI ste mogoče pozabili, ampak ONI ne bodo!

Vsak od nas se kdaj zmoti, kar je povsem človeško in normalno. Nihče ni popoln! Vendar pa nekateri ljudje težje oprostijo kot drugi. Še posebno če so užaljeni ali prizadeti. Ta astrološka znamenja nikoli ne pozabijo!

Škorpijon

Škorpijon NIKOLI ne oprosti izdaje ali prevare. Zaupanje, zvestoba in poštenost so ključne postavke v njegovem življenju. Ne odpušča zlahka. Težko pozabi, če ste mu storili kaj žalega ali rekli nekaj, kar ga je prizadelo. Čas večini ljudi zaceli rane, za škorpijona pa to ne velja, on le na svoj način predela in pozabi bolečino.

Bik

Biki so zelo trmasti in nikoli ne pozabijo. Niso pripravljeni na noben kompromis. Če se po prepiru ne opravičite vi, ni možnosti, da oni naredijo prvi korak k spravi. Napak ne pozabijo in jih verjetno tudi ne bodo ponovili. Izkoristili bodo vsako priložnost, da poudarijo, kako ste izigrali njihovo zaupanje. Bik je previden, še posebno pri tem, komu zaupa.

Rak

Ne poskušajte ga potiskati iz njegovega območja udobja in ga sprejmite takšnega, kakršen je. Zlahka odpušča, nikoli pa ne pozabi. Rak je znamenje, ki pogosto menja razpoloženje in rad podoživlja stvari, ki so mu zadale bolečino. Težko odpusti nezvestobo ali izdajstvo.

Devica

Nikoli ne pozabijo dejstev in odgovorov. Če kaj pozabijo na področju, ki jih zanima, se bodo tega še enkrat naučile in poglobile znanje. Če v razmerju pride do prevare, so jo pripravljene hitro odpustiti … a je nikoli ne bodo pozabile!

Kozorog

Zapomnijo si pomembne datume in naloge. So zanesljivi, odgovorni, če so nekaj obljubili, bodo to tudi naredili. Kadar jih partner prevara, razmerje prekinejo. Kajti zavedajo se, da z nezvesto osebo ne bodo mogli ustvariti lepe prihodnosti. Obstaja sicer možnost, da bo ob iskrenem opravičilu prevaro odpustijo (če so res zelo zaljubljeni), zagotovo pa je nikoli ne bodo pozabili.


shutterstock_627168494 Horoskop sreče: tem znamenjem leto 2020 ne bo naklonjeno! freestocks-org-PwRpcm6hEDY-unsplash Nova ljubezen trka na vaša vrata: 3 astrološka znamenja, ki se bodo v 2020 zaljubila lindie-wilton-kHNjMyiCOUs-unsplash To so najmočnejše ženske horoskopa: nič jih ne more zlomiti! shutterstock_302387999 To so 3 astrološka znamenja, ki imajo največjo možnost, da postanejo milijonarji · ·