toa-heftiba-493436
V zraku · odnosi

Prazniki so končno za nami, a ne sprostite se preveč. Približuje se namreč še en praznik, ki ga bodisi ljubite bodisi ga sovražite. Tako je, govorimo o valentinovem. Če imate partnerja, potem bosta valentinovo skoraj gotovo preživela skupaj. In če je ta partner bolj lene narave, vi pa tudi, potem imate srečo. Poiskali smo namreč ideje za zmenek na valentinovo, ki jih lahko preživite v zavetju lastnega doma oziroma stanovanja.

5 idej za valentinov zmenek za lene pare:

1. Večerja in film v postelji

Če prisegate na večerjo in film, a se vam po izčrpavajočem tednu ne uspe spraviti od doma, potem lahko to storite tudi doma. Izberite film, ki ga oba obožujeta (ali pa ga še nobeden od vaju ni videl), prinesite večerjo v posteljo in uživajte.

2. Naročilo dostave iz imenitne restavracije

Na valentinovo se razvajajta. Naročita si dostavo iz bolj imenitne restavracije, kamor sicer ne zahajata pogosto. Morda si namesto trenirke tokrat oblečeta kakšno seksi perilo. Če kje, potem lahko to storite prav doma.

3. Vinska degustacija

Če ne sovražita nekaj malega načrtovanja, potem bi lahko bil odličen zmenek tudi vinska degustacija. Namesto da denar zapravita za drago večerjo, se lahko odpravita v trgovino z vinom in izbereta nekaj steklenic dobrega vina, ki ga še niste pokusila.

4. Imejta romantični ‘gejmerski’ zmenek … s preobratom.

Izberita nekaj družabnih igre in nekaj pijače. Morda se lahko tokrat odločita za ‘strip poker’ ali kaj podobnega. Še bolje pa bo, da vložita v kakšne seks igre.

5. Kampirajta v dnevni sobi.

Samo predstavljajte si obraz svojega partnerja, ko mu odprete vrata in v dnevni sobi zagleda šotor in nekaj svečk. Če želite, ga lahko čakajo tudi pečene penice.

shutterstock_482634391 Kaj je mikrovaranje in ali ste ga že zagrešili? Zlato pravilo: le tako ti bo uspelo osvojiti srce osebe, po kateri hrepeniš Zlato pravilo: le tako ti bo uspelo osvojiti srce osebe, po kateri hrepeniš Človek, ki si te ne zasluži: te stvari so skupne moškim, ki varajo Človek, ki si te ne zasluži: te stvari so skupne moškim, ki varajo christian-buehner-9-ROKwX-C0Q-unsplash Beži stran od njega: tako boš v trenutku prepoznala pretkanega zapeljivca! · · ·