cover-znaki-porocila
V zraku · odnosi

Se ti zdi, da gre vajino razmerje v pravo smer? Poglej ta jasna znamenja, ki kažejo nato ali se vama kmalu obeta poroka?!

Ko se svež romantičen odnos začne spreminjati v resnejšo zvezo so to jasna znamenja, ki kažejo na to, da ima vajina veza trde temelje in pravo podlago za poroko!

Skupaj preživljata vikende

Razen če tvoj fant dela ali pa preživlja čas z otroki, ki jih ima iz prejšnjega razmerja, bo vikend preživel s tabo. Ko je moški namreč zares zaljubljen in se želi z izbranko poročiti, potem skoraj nikoli ne preskoči vikenda v njeni družbi. S svojim sanjskim dekletom želi biti noč in dan.

Pogovarjata se o skupni prihodnosti

Če se o skupni prihodnosti ne pogovarjata, potem je velika verjetnost, da je nimata. Boleče, a resnično. Če pa se o prihodnosti pogovarjata, o tem, kje želita živeti, kakšno hišo želita in koliko otrok bosta imela, potem si zares želi biti s tabo in si del njegove prihodnosti.

Sta romantična in pozorna

Iščeta načine, da drugemu ugodita in ga presenetita s kakšno malenkostjo. Štejejo že majhne pozornosti, kot so na primer rože ali pa kakšno bolj osebno darilo (kot je na primer pesem, ki jo je napisal ali napisala zate). To nakazuje na to, da si res želi biti s tabo.

via GIPHY

Poznaš njegove najbližje prijatelje in družino

Vajin krog znancev se širi. Imata skupne prijatelje in poznata prijatelje svojega partnerja. Prav tako je tudi z družino, ki je v vajini vezi del običajnih družinskih ritualov. Če te še ni predstavil staršem in obratno je lahko to znak negotovosti v razmerju.

via GIPHY

Rad poskrbi za račune

Tak moški razmišlja o prihodnosti. Moški, ki namreč pričakuje, da bo ženska plačala zmenek (ali pa da si bosta strošek razdelila), najverjetneje ne razmišlja o zakonu. Ko se moški želi poročiti in s teboj vidi prihodnost, želi poskrbeti zate.

man-standing-near-building-white-black-turtleneck-shirt-874158 Raziskava: to so poklici, ki si jih izberejo moški, nagnjeni k varanju! shutterstock_1067477207 Tvoji možgani potrebujejo točno toliko seksa shutterstock_590708636 (1) 10 stvari, ki jih morata rešiti v prvem letu veze, da bi slednjo obdržala shutterstock_589708973 Skrivoma fantazira, a ti ne bo povedal: zaradi teh 3 fantazij bo ponorel