Ure
V zraku · trend

Ročne ure, ki so edinstvene, posebne, čudovito oblikovane in estetsko dovršene, vzbujajo zanimanje modnih navdušencev. Če velja, da obleka naredi človeka, najbrž drži, da ura odraža naš odnos do časa. Če je čas za vas neprecenljiv, vašo roko krasi čudovito oblikovana ura, ki dokazuje, da imate spoštljiv odnos do časa.

Predstavljamo vam 5 nenavadnih ročnih ur, ki so primerne za oba spola in so trenutno izjemno priljubljene.

1.  Ročna ura Nava Watch – Ora Unica

Na prvi pogled se zdi, da je z Ore Unica nemogoče razbrati, koliko je ura. V resnici je precej preprosto: bodite pozorni na notranji konec črne niti za ure in na zunanji konec niti za minute. Preprosto, edinstveno in elegantno.

2. Ročna ura Color Wheel Watch

Če ste ustvarjalna duša, je to prava ura za vas. Barvna, nekoliko nenavadna ura bo vzbudila zanimanje vaših kolegov umetnikov in bo zagotovo predmet pogovora na naslednjem odprtju razstave, ki se ga boste udeležili.

3. Ročna ura ZIIIRO Proton Clear Colored

Lepa in elegantna ura je razdeljena na barvni polovici – diska ustvarjata podobo stilske barvitosti tonov, ki bodo poželi navdušenje na plaži ali zabavi.

4. Ročna ura Projects Watches (Denis Guidone) – ”Crossover Gray”

Modna in sodobna ura Crossover Gray je primerna za elegantne roke, ki cenijo prefinjenost. Zaradi njene preproste, umetniško dovršene elegance boste na uro pogledovali pogosto, a ob tem ne boste izgubljali časa. Za lepe stvari si je vredno vzeti čas.

5. Ročna ura Terra Time Watch – Projects Watches

Njena dovršena podoba izraža umetniške in poetične dimenzije. Večplastna skulptura to uro loči od preostalih, saj je opremljena s posebnimi učinki svetlobe in z igro senc. Terra Time Watch je presunljiva in edinstvena.

Vrečka iz kraft papirja PaperJohn PaperJohn – zelena alternativa plastičnimi nakupovalnim vrečkam, ki se nosi kot nahrbtnik cover-vandalizem Stop vandalizmu! @Ljubljana #clovek Manikure za poletje 2015 Najbolj trendi & modne manikure za poletje 2015 PicMonkey Collage Flash tattoos: v trendu so začasni zlati tatuji ·