5 odličnih Instagram profilov slovenskih modnih blogerk
V zraku · buzz buzz

Lepe, postavne, mlade in polne inspirativnih idej – to so slovenske modne blogerke, ki so osvojile naša srca, pokazale, kakšna je moda v njihovih očeh in dokazale, da za dober stil ne potrebujemo milijonov na bančnem računu.

Objavljanje na družbenih omrežjih že od nekdaj ni več hobi, temveč vir zaslužka. Slovenska dekleta, ki so svoj navdih našla pri tujih modnih blogerkah, so ustvarila edinstveno pot, ki jo slovensko občinstvo dodobra odobrava.

Dekleta so postala medijsko prepoznavna, njihovi liki krasijo tudi izdelke prepoznavnih podjetij. Ker so že tako močno vpeta v medijski svet, je prav, da zapišemo kakšno besedo več o Instagram profilih slovenskih modnih blogerk, ki modo doživljajo na svoj, poseben način.

5 žensk, 5 stilov in 5 okusov!

Anastasija Kajba

Rdečelaso dekle, z drobno postavo in dolgimi manekenskimi nogami – vprašali se boste, zakaj jo že niste videli na naslovnici kakšne prestižne modne revije. Anastasija je fotografinja, ki odlično ve, kako ujeti v objektiv tisto, česar drugi morda ne zaznajo.

Ko gre za modo, očitno prisega na pastelne brave in nežnejše barvne odtenke modnih kombinacij, ki se super družijo z njenimi dolgimi lasmi.

Aktivna je na svojem profilu na Instagramu, kjer lahko občudujete njene fotografije, pogosto objavlja tudi na blogu, kjer jo lahko bolje spoznate. Če potrebujete odlične fotografije ali dober modni navdih, je Anastasija odgovor.

Nataša Mernik

Z rdečimi lasmi, močno šminko in damskimi modnimi kombinacijami, ki poudarjajo njene obline, ustvarja občutek, da je iz drugega časa. Nataša je res prava ‘vintage ženska’. Tisti, ki potrebujete vzpodbudne besede, ste na pravem mestu, saj vas bo s svojimi besedili o pozitivnem odnosu do telesa prebudila. Mlada dama namreč dokazuje, da so obline popularne in bi jih morali izpostaviti vedno in povsod.

P. S. Če imate radi rdečo barvo, pojdite na Natašin profil na Instagramu, ker se zdi, da je rdeča njena res najljubša barva.

Eva Ana Kazič

Evo Ano poznamo čisto vsi! Privlačna dama z ekstravagantnim videzom je pred meseci šokirala vse svoje sledilce, saj je pokazala, kako je videti brez slavnega turbana. S turbanom ali brez njega – njen modni slog je zelo drzen, barvit in damski.

Eva Ana se ne boji kombinirati modne kose, ki so na prvi pogled morda nezdružljivi. Morda niste opazili, a vsako modno kombinacijo pospremi tudi z drugačnimi očali. Temu se reče predanost in ljubezen do mode!

Tina Apostolova

Z bloganjem se ukvarja že od leta 2012 – njen blog je pokal po šivih, ko je pred leti pisala o svojih lepotnih posegih, modnih kombinacijah in slovenskem blogerskem svetu. Svoje ideje je preselila na Instagram, kjer piše o zdravi prehrani, treningih, modi in poslu.

View this post on Instagram

🤙🏻

A post shared by TINA APOSTOLOVA (@tinaapostolova) on

Na njenih mišicah in ritki ji zavida marsikatera ženska. Če želite oblikovati svoje telo, ji pač morate slediti. Pokazala vam bo, kaj obleči, če vam je všeč ‘street fashion’.

Ajda Sitar

Ajdo verjetno že vsi poznate – pred desetimi leti je bila miss športa, danes je modna blogerka, ki prisega na nežnost, romantičnost in prikupnost. No, vsaj tako je videti na njenih sanjskih fotografijah.

View this post on Instagram

If you're looking for a fashionable read in Milan, look no further than Milano Fashion Library! Who else loves to snack while reading a book? @sancarloworld #ABiteOfStyle ~~~~~ San Carlo bo enemu od vas podaril vikend v Milanu, vse kar morate storiti je: – imeti odprt/javni profil na Instagramu – na Instastory objaviti svoj mestni trenutek oziroma deliti zanimiv skriti kotiček mesta, ki ste ga obiskali – označiti v Instastory @sancarloworld in uporabiti hashtag #ABiteOfStyle – shraniti ta Instastory med Highlights – nekam v Instastory dodati besedi "participate and authorise", da bodo vedeli, da sodelujete ~~~~~ Zmagovalec ali zmagovalka bo preživela brezplačen vikend v Milanu za 2 osebi, ki vsebuje: – prevoz Ljubljana/Milano – spanje v 4* hotelu z zajtrkom – posebno doživetje "Dinner in Tram", torej večerjo na tramvaju, od koder si bo lahko ogledal/a najlepše dele Milana. (nagradna igra je odprta le za Slovenijo, ni povezana z Instagramom). (ad)

A post shared by AJDA SITAR ŽUMER | Blogger (@ajdasitar) on

Ajda ima zares prefinjen občutek za fotografijo, ker so vse njene modne kombinacije na fotografiji videti kot iz modne revije. Zanimiva potovanja, moda, lepota in življenje – veliko zanimivih stvari je, ki jih lahko najdete na Ajdinem Instagramu ali blogu.


Nasveti ženske, ki govori 16 jezikov, kako se naučiti jezika – zadnji je ključni 10 nasvetov ženske, ki govori 16 jezikov, kako se naučiti tujega jezika – zadnji je ključni Te stvari prepogosto čistite in bi jih morali nehati Te stvari prepogosto čistite in bi jih morali nehati 5 jezikov, ki se jih moraš naučiti v letu 2019 5 jezikov, ki se jih moraš naučiti v letu 2019 Tako bi bil videti Eminem, če bi se na svojih fotografijah kdaj smejal Tako bi bil videti Eminem, če bi se na svojih fotografijah kdaj smejal ·