Stavki srečnih parov
V zraku · buzz buzz

Stavki, ki ji iz ust srečnih parov slišimo vsak dan, so ključ, da ti pari ostajajo zaljubljeni, povezani in srečni. Vemo, da lahko ena sama prijazna beseda nekomu spremeni ves dan, in nič drugače ni v zvezi. Če boste ponavljali teh pet stavkov, bo vaša zveza srečna, vi pa večno zaljubljeni.

Preberi, katerih 5 stavkov iz ust srečnih parov slišimo vsak dan, in jih začni na partnerju uporabljati tudi ti, če želiš ostati zaljubljen/-a in srečen/-na.

PREBERITE ŠE: 15 stvari, ki jih močni pari nikoli ne počnejo

To lahko rešiva skupaj.

Poudarek je na besedi ‘skupaj’. Številne študije so namreč pokazale na neposredno povezavo med zakonsko srečo in tem, kako pogosto se pari naslavljajo v dvojini. To kaže, da sta ekipa, in kot ekipa sta zmožna lažje prebroditi težave, ki so za vsako zvezo neizogibne.

Razumem te.

Številni se pritožujejo, da jih partner nikoli ne posluša. Ljudje pa imamo naravno potrebo po tem, da smo slišani in razumljeni, kar še posebej pride do izraza v romantični zvezi. Ko nimamo tega občutka, se prikrade občutek nepomembnosti, občutek, da nas partner ne ceni. Dajte partnerju vedeti, da ga poslušate, da vas zanima njegovo mnenje. To nujno še ne pomeni, da se z njim tudi strinjate, a kaže na to, da ste dovzetni.

Nor/-a sem nate!!!

Lepe misli o svojem partnerju običajno zadržimo zase, kar pa je napaka. Čustva je treba izražati tudi z besedami. Resnica je, da mora naša boljša polovica vedno znova slišati, kako pameten/-na je, kako očarljiv/-a je, kako privlačen/-na je, kako čudovit/-a je, kako ponosni smo nanj/-o  … Zaradi tovrstnih stalnih ”opominov” od osebe, ki jo najbolj ceni, je partner bolj samozavesten in boljše volje.

Hvala!

Beseda, ki jo vsak odnos krvavo potrebuje, je ‘hvala’. Zahvalite se partnerju za vsako malenkost. Pa če je le pobrisal mizo, šel po mleko v trgovino ali odpeljal otroke v park. Z besedo ‘hvala’ izrazimo hvaležnost in priznanje za trud.

Stori! Ti to zmoreš!

Ljubezen je, ko ti nekdo krije hrbet, ko nekdo verjame vate. Dajte partnerju vedeti, da podpirate njegovo odločitev, da mu stojite ob strani. Te navijaške besede želi slišati prav vsak, še posebej pred večjimi in novimi izzivi. Bodite največji navijač svoje boljše polovice.

Ambiciozni ljudje 5 težav, s katerimi se spopadajo ambiciozni ljudje Hiša staršev Christine McConnel za Noč čarovnic Monster House: hiša kot iz grozljivke halloween Grozljive ideje za ličenje za noč čarovnic, ki bi prestrašile še mojstra grozljivk Stephena Kinga PicMonkey Collage 10 najslovitejših muz v zgodovini umetnosti · ·