5 stvari, ki se jih boste naučili, zahvaljujoč strogi mami,
V zraku · buzz buzz

Vsak otrok misli, da ima najbolj strogo mamo na svetu, ki ničesar ne odobrava in je njena beseda zadnja. Verjetno ste si neštetokrat tudi rekli, da boste vi drugačni, ko boste nekoč postali starš. In potem ste z leti ugotovili, da boste počeli čisto iste stvari, kot jih je počela vaša mama, ker je presneto imela prav.

Če ste postali starš, se verjetno spomnite, ko ste govorili, da nikoli ne boste takšni, kot je bila vaša mama ‒ STROGI. Potem pa ste dobili otroka! Lahko da (še) nimate otrok, a ste z leti in modrostjo prišli do ugotovitve, da vaša mama sploh ni bila tako stroga, ampak je vse naredila iz ljubezni.

Zahvalite se svoji mami za teh 5 stvari, ki se jih boste naučili zaradi njene strogosti.

1. Ne odnehaj.

Verjetno ste tudi vi obiskovali glasbeno šolo ali ste se ukvarjali s kakšnim športom. Želeli ste odnehati in se vpisati na kakšno drugo aktivnost. Mama vas ni želela poslušati, ker je vedela, da se boste hitro zdolgočasili. Vztrajala je pri tem, da nadaljujete s prvotno aktivnostjo, ki vam bo pomagala pri oblikovanju vaše osebnosti in bo imela pozitiven vpliv tudi v prihodnosti.

2. Bodi otrok.

Medtem ko so se vaši prijatelji že pri 15 letih držali za roke s simpatijami in se lupčkali, ste se vi spraševali, zakaj tudi vi ne smete tega početi. Ker vam je mama pač ‘prepovedala’. Takrat se vam je zdelo grozno, da ste edini brez brez simpatije, a mama je vedela, da ste otrok in bi se tako morali tudi vesti. Verjela je, da boste le tako izkusili pravo otroštvo, saj otroci prehitro odrastejo.

3. Trdo delaj, da dosežeš, kar si želiš.

Če ste imeli kakšen hobi, ki vas je veselil, vas je mama spodbujala, da vtztrajate in postanete najboljši. Želela je, da se naučite boriti zase in vam pokazala, kako naj postanete neodvisni. Saj veste, da nič v življenju ne boste dobili servirano na pladnju.

4. Igraj se v naravi.

Mama vam verjetno ni dovolila, da preživljate čas s pametnimi tehnologijami. Silila vas je, da se igrate v naravi, ker je želela, da postanete kreativni, aktivni in samostojni.

5. Vikend je čas za družino.

Družina je na prvem mestu. Če ste kdaj razmišljali, da bi se skrili v sobo, ko ste imeli obiske, vam mama tega ni dovolila ‒ želela je, da preživljate čas skupaj z najbližjimi, ker je družina edina stvar, na katero se lahko vedno obrnete.

shutterstock_628394690 Ženske, ki več s……, so veliko boljše tudi v tem! the-dude-optimised Pozitivne lastnosti teh 6 slabih navad te bodo presenetile shutterstock_1199371423 11 zvezdnikov, ki letos praznujejo 30 in kako so se spremenili, odkar so slavni Fotograf na letališču vsak dan fotka različne ljudi in naletel je tudi na Slovence. Fotograf, ki na letališču vsak dan fotografira ljudi, je v objektiv ujel tudi Slovence · ·