5 stvari, ki zmanjšujejo možnost, da bi vas ljubljena oseba prevarala ali zapustila
V zraku · odnosi

Vsak si želi biti v svoji zvezi srečen, predvsem če skupaj načrtujeta družino. Pri bolj ali manj nenaravni monogamnosti pa skoki čez plot ogrozijo tako zvezo kot blagostanje obeh partnerjev. Psihologi so ugotovili, da zadovoljevanje osnovnih potreb zmanjšuje možnost za afere. Preberite si, katere so stvari, ki zmanjšujejo možnost, da bi vas ljubljena oseba prevarala ali zapustila.

Čeprav si po navadi ne želimo priznati, so skoki čez plot pogosti in destruktivni. Vendar pa so pogosto simptom drugih nerazrešenih težav. Preberite si, kaj lahko storite, da se nezvestobi izognite. Znanstveniki razkrivajo 5 stvari, ki zmanjšujejo možnost, da bi vas ljubljena oseba prevarala ali zapustila.

Potreba po nežnosti in spolnosti

Ženske potrebujejo veliko nežnosti v odnosu, moški pa morajo biti spolno zadovoljeni. Seveda obratno velja tako za moške in za ženske, vendar pa je vzrok nezvestobe pogosto pri ženskah ta, da jim primanjkuje nežnosti in intime, moškim pa primanjkuje seksa.

Pogovor in čas zase

Ženske v zvezi velikokrat pogrešajo pogovor, moški pa čas zase, ki ga lahko preživijo s svojimi prijatelji ali pa ga posvetijo svojim hobijem. Če se ženska le zaman trudi vzpostavi pogovor, obstaja možnost, da ga bo začela iskati kje drugje. Če se moški počuti ujetega v kletki, bo morda svobodo začel iskati pri drugi ženski.

Intimnost

Romantična zveza v veliki meri temelji na vzpostavljanju intime in ranljivosti. Tako moški kot ženska to nujno potrebujeta. Če se eden izmed partnerjev temu izogiba in ne skrbi za intimnost odnosa, se nevarnost nezvestobe poveča.

PREBERITE ŠE: Teh 5 znakov nakazuje, da se bosta verjetno poročila

Sprotno razreševanje problemov

V vsaki zvezi se pojavijo problemi. To ni nujno dokaz, da je s to zvezo nekaj narobe, vendar pa je kljub temu treba probleme razreševati sproti. Sicer se lahko zveza zatakne na točki in oba partnerja se počutita neizpolnjena ter imata občutek, da nazadujeta v osebnostni rasti.

Čustveno zanemarjanje

Čustveno zanemarjanje potreb partnerja je lahko zelo velik problem, ki terja svoj davek. Pozorni morate biti predvsem na čustvene potrebe svojega partnerja, ki jih morda ne razumete. Sta različni osebi z različnimi potrebami, zato si morata prisluhniti ter se poskušati razumeti v svoji drugačnosti.

melania trump wedding ring cost Cute Bella Swan s Engagement Ring from Twilight Goes to Auction Zakon, obsojen na propad: glede tega se morata strinjati, sicer je bolje, da se ne poročita 10ONENIGHT1-facebookJumbo Družba tega nikakor ne odobrava: 5 tabu stvari, ki lahko rešijo vajino zvezo 4 najbolj pesimistična astrološka znamenja, ko je govora o razmerju 4 najbolj pesimistična astrološka znamenja v razmerju india-tupy-171305-unsplash Super ideje za poletni zmenek · · ·