56650aebfefc3c2084d90d0d596df059
Utrip mesta · moda · moška moda

Poletje je letni čas, v katerem morate nogam pustiti, da zadihajo. Ker pa natikači niso primerni za vsako priložnost, si je treba priskrbeti tudi superge, ki bodo ponujale veliko mero udobja.

Lahke superge so hit letošnjega poletja. Vedno bolj zaželeno je kombiniranje bele barve z živimi barvami, ki vzbujajo veliko pozornosti. Če si želite v najtoplejših mesecih zares zablesteti, vam predlagamo, da izberete katere od petih odličnih superg, ki sledijo.

Vans Ultrarange Rapidweld

K izjemni lahkotnosti Vansovega modele pripomore pena UltraCush Lite, medtem ko lahko superge za udobne označimo po zaslugi konstrukcije brez šivov Rapidweld.

Cena: 100 €
vans.ie

Converse OneStar 74s

Priljubljene allstarke po vsej verjetnosti nikoli ne bodo šle iz mode. Nova različica vas bo prepričala z rdečo barvo, ki izžareva živahnost.

Cena: 49 €
endclothing.com

Saucony Original DXN Vintage

Za lansiranje superg DXN je zaslužen Rod Dixon. Zmagovalec newyorškega maratona leta 1983 je sodeloval v procesu oblikovanja copat. Pri podjetju Saucony so se odločili, da legendarno obutev z nekaj posodobitvami ponovno ponudijo javnosti.

Cena: 51 €
size.co.uk

Nike Epic React Flyknit

Nike je pri proizvodnji novega modela uporabil tehnologiji React in Flyknit, kar se odraža v neverjetni odzivnosti in izjemni prožnosti obutve. Visokotehnološke superge bodo prepričale tudi najzahtevnejše.

Cena: 150 €
nike.com

Adidas Originals Samba

Adidasove superge so kot nalašč za nogometne navdušence. Model Samba, ki je bil premierno izdan že leta 1950, ni ravno primeren za igranje nogometa, kljub temu pa pričara pravo vzdušje ob spremljanju svetovnega prvenstva.

Cena: 57 €
size.co.uk

Orlebar_Brown_James_Bond_Thunderball_Desktop Moške kopalke 2018: kopalke, ki si jih želi vsak moški 200a9aa349d056030d4d50895a89fba2 4 džinske, ki jih to poletje moraš imeti Nike-Mis-Match-Benassi-Slides-1 Top 10: poletni natikači za moške Z nakupom ure boste prispevali k reševanju želv. Kupuješ novo uro? To je fenomenalna izbira · · ·