6 stvari, ki jih ne smete početi med poljubljanjem
V zraku · odnosi

Če želiš, da simpatija nate pozabi v istem trenutku, potem veselo na delo, sicer ti svetujemo, da tega ne počneš med poljubljanjem.

Vsi nestrpno čakamo na prvi poljub in ko ga doživimo, ugotovimo, da je najbolj pomembno, kdo je oseba na drugi strani. Kasneje na pomenu pridobijo tudi druge stvari … in teh šestih raje ne počni(ta).

Tega ne smeta početi …

Ne pij preveč.

Alkohol te morda sprosti in pomaga pri morebitni tremi, vendar razmisli, koliko želiš spiti pred poljubljanjem – še posebej, če se bosta s to osebo poljubljala prvič. Alkohol znižuje inhibicijo, ki je v mnogih primerih smiselna, poleg tega lahko v ustih pusti neprijeten priokus.

Študija je pokazala, da majhna količina alkohola pripomore k uživanju pri poljubljanju, vendar so velike količine lahko za poljub usodne.

Šminka je dobrodošla.

Nekatere predstavnice ženskega spola menijo, da se morajo v zameno za poljubljanje odreči močnim šminkam – jasno je, da je preferenc toliko, kot je ljudi na zemlji, vendar je ta študija pokazala, da se mnogi moški radi poljubljajo z ženskami, ki nosijo šminko.

Ne nagni glavo na levo.

Približno ena tretjina parov nagne glavo na desno, ko se poljubljajo. Če se ne želita zaleteti z nosom, je nagib na desno stran varnejša možnost.

Pazi na zadah.

Kar pravi zdrava pamet, so potrdile tudi študije – slab zadah je prvovrstni ubijalec dobrega poljubljanja.

Ne imej zaprtih ust.

Ta študija je pokazala, zakaj imajo mnogi moški raje francosko poljubljanje –, vendar seveda ne pomeni, da se moraš poljubljati na način, ki ti ne odgovarja. Poljubljanje je zato, da se zabavaš.

Ni se treba poljubljati.

Če si pod velikim stresom in te poljubljanje ne vleče, se ti ni treba poljubljati. To velja tudi v primeru, ko sta že na petem zmenku in fant (ali dekle) to od tebe pričakuje. Poljubljanje je stvar osebne odločitve!


Vedno deluje: drzna vprašanja, ki jih nujno zastavi na prvem zmenku Drzna vprašanja, ki jih nujno zastavi na prvem zmenku 5 stvari, ki zmanjšujejo možnost, da bi vas ljubljena oseba prevarala ali zapustila 5 stvari, ki zmanjšujejo možnost, da bi vas ljubljena oseba prevarala ali zapustila melania trump wedding ring cost Cute Bella Swan s Engagement Ring from Twilight Goes to Auction Zakon, obsojen na propad: glede tega se morata strinjati, sicer je bolje, da se ne poročita 10ONENIGHT1-facebookJumbo Družba tega nikakor ne odobrava: 5 tabu stvari, ki lahko rešijo vajino zvezo · · ·