new-girl-bachelor-bachelorette-1
V zraku · buzz buzz

Če se z oktobrom odpravljaš na fakulteto, je tvoje poletje zagotovo polno načrtov, ki jih nameravaš izpolniti. Eden izmed načrtov brez dvoma vključuje tudi kakovostno preživet prosti čas z najboljšo prijateljico. Študentsko življenje nemalokrat poskuša razdreti stare vezi, zato jih pred odhodom na fakulteto raje dobro obnovi. Preberite si 6 stvari, ki jih s prijateljico morata narediti, preden se odpravita na fakulteto.

6 stvari, ki jih s prijateljico morata narediti, preden se odpravita na fakulteto:

Imejta zabavo v pižami.

Preden se odpravita na fakulteto, morata zagotovo imeti veliko zabavo v pižami za vse bližnje prijateljice. Vključita lepotno preobrazbo, pečenje piškotov, film ob spremljavi vina in zabavne namizne igre. Večer vam bo še dolgo ostal v lepem spominu.

Fotografirajta se za Instragram.

Novo študentsko sobo bosta zagotovo želeli okrasiti s fotografijami iz svojega življenja. Pred oktobrom s svojo najboljšo prijateljico poskrbita, da posnameta nekaj odličnih skupnih fotografij.

Pojdita v najljubšo restavracijo.

Skupaj si privoščita veliko večerjo v vajini najljubši restavraciji. Ko bosta na fakulteti, bosta kmalu začeli pogrešati domačo hrano, zato je zdaj čas, da se je dodobra najesta.

Pojdita nakupovat pohištvo in dodatke.

V novi sobi bosta zagotovo potrebovali kar nekaj novega pohištva in raznoraznih hišnih dodatkov. Skupaj se lahko odpravita po nakupih ter se ob tem zelo zabavata.

Pojdita na izlet.

Pred slovesom pojdita na spontani izlet. Lahko se odpravita nekam, kamor obe že dolgo želita, ali pa preprosto z zaprtimi očmi določita destinacijo v neznano.

PREBERITE ŠE: 9 lastnosti srečnih ljudi

Pojdita na srednješolsko poslovilno zabavo.

Skupaj s sošolci organizirajte veliko poslovilno zabavo, ki ji bodo zavidali vsi pisci in scenografi srednješolskih ameriških komedij.

giphy (38) Koliko nadur naredite, če v službi preskočite kosilo? vesolje Najboljše fotografije vesolja 2017 080a49c9a7e41ca6188d89b54938a0db Kako si zagotoviti delovno mesto tudi v tehnološki prihodnosti? sfotograf Nikoli ne boste verjeli, koliko let ima ta fotograf · · · ·