7 močnih stvari, ki jih morate vsak dan reči partnerju
V zraku · odnosi

Odnos ne zraste in se ne ohranja sam od sebe. Zanj je potrebno velikokrat trdo delati. Vsak odnos je nekoliko drugačen in najbolje uspeva pod posebnimi pogoji, ki jih ni možno predvideti in zapisati v nek priročnik. Tu in tam pa se najdejo določene modrosti, ki jih je možno prilagoditi vsakemu odnosu. To je zagotovo teh 7 močnih stvari, ki jih morate vsak dan povedati partnerju.

Če želita, da vajino razmerje cveti, bosta morala nekaj tudi storiti. Začnita s temi 7 močnimi stvarmi, ki jih morate vsak dan povedati partnerju. Všeč mu/ji bo.

Ljubim te.

Da svojemu partnerju oziroma partnerici poveš, da ga/jo ljubiš, ne zahteva veliko domišljije. Pazi samo, da to res misliš.

Mislil/-a sem nate.

Kaj je lepšega, kot slišati, da je tvoj/-a ljubezen mislila nate?

Kakšen je bil tvoj dan?

Ničkolikokrat se zgodi, da smo tako zatopljeni v lastne probleme in načrte, da se pozabimo posvetiti svojim najbližjim. Vprašaj svojega partnerja oziroma partnerico, kakšen dan je imel/-a in iskreno poslušaj odgovor.

Tu sem zate.

Daj svojemu partnerju oziroma partnerici vedeti, da mu/ji stojiš ob strani.

Oprosti!

Ko kaj zamočiš, ne bodi preveč ponosen/-a, da bi se opravičil/-a. Seveda je težko priznati lastne napake, vendar je to nujno za dober in zdrav odnos.

Spoštujem te.

Spoštovanje ni enako kot ljubezen – in oboje je potrebno za dober in trden odnos. Daj svojemu partnerju oziroma partnerici vedeti, da ga/jo spoštuješ.

Sladke sanje.

Kolikokrat si v resnici zaželita lahko noč in to tudi resno mislita? Pred spanjem si vzamita nekaj časa – pa četudi le pol minute – da si zaželita lepe sanje.


S takšnimi ženskami moški najpogosteje varajo partnerke S takšnimi ženskami moški najpogosteje varajo partnerke Če misliš, da se dobro ljubiš, preveri, ali imaš te lastnosti! Če misliš, da se dobro ljubiš, preveri, ali imaš te lastnosti! Lastnost, ki odbija: takšni moški težje najdejo dekle! Lastnost, ki odbija: takšni moški težje najdejo dekle! Iščeš ljubezen za celo življenje? Pomembni sta izključno ti dve stvari Iščeš ljubezen za celo življenje? Pomembni sta samo ti dve stvari! ·