qw3123
V zraku · buzz buzz

Prazniki so drag špas, pa naj še tako pazimo z denarjem. Zato velikokrat namesto na višino zneska stavimo na darila, ki imajo drugačno vrednost in sporočilo. Otroke s tem Božiček ne more prinesti okoli. Odobravanje se pri njih pač meri v velikosti in količini in ne še v pozornosti. Pa vendar, če bi imeli neomejeno denarja, bi tudi ostalim podarili isto ”pozornosti” ali bi se raje odločili kaj iz božičnega seznama bogatih?

Se vam slučajno valja kje kakšen tisočak evrov, pa ne veste kam z njimi? Potem vam predlagamo, da si pogledate spodnji seznam daril, ki običajno končajo pod drevesci bogatih. Ob njih se bodo cene za naša darila, najsi bodo še tako visoke, zdele kot drobiž. A kot smo omenili, šteje pozornost, ne toliko število ničel. Sanjamo pa vseeno lahko.

PREBERITE ŠE: Ideje za darila v zadnjem trenutku

Tandem kolo: 2730 evrov

Pravijo, da je v dvoje lepše in električni tandem s šestimi prestavami, ki brez pomoči nog doseže hitrost 20 km/h, bo to tezo vsekakor potrdil. Njegova baterija zdrži za cca. 40 kilometrov vožnje, aluminijast okvir pa prenese do 230 kilogramov, kar pomeni, da se pri hrani nikomur ne bo treba držati nazaj med prazniki.

Duda namesto srebrne žlice: 13.650 evrov

Verjetno ga ni boljšega načina (itak da je, pa vendar), kako izkazati ljubezen do novorojenčka, kot to, da mu podarite 18-karatno dudo iz belega zlata posuto z diamanti. Vanjo lahko daste vgravirati tudi otrokovo ime, da jo bo imel za spomin. Toliko o tem, da se nekateri rodijo z srebrno žlico, pardon zlato dudo v ustih.

Gramofon Hammacher Schlemmer: 22.490 evrov

Čeprav so gramofoni preživeta tehnologija, se uporabljajo še danes. Nekoliko manj za predvajanje vinilnih plošč in toliko bolj kot obvezna oprema DJ-jev. Zato je šel tudi razvoj bolj v to smer. A tudi kje drugje kot le v klubih in na koncertih jih najdemo. Marsikdo si doma še vedno rad zavrti staro dobro vinilko bogatega zvoka. Gramofoni Hammacher Schlemmer so tisto najboljše, smetana ponudbe, ki iz vinilk izvleče absolutno najboljše. Seveda to pride s ceno, a, saj smo rekli, da se ta trenutek obnašamo, kot da imamo denarja kot pečka. Masiven krožnik in posebna tehnologija, ki omogoča, da ne pride do nobenih anomalij zvoka je torej prava izbira za zapriseženega ”vinilca”.

Vrtna hiška za otroke Grand Victorian: 17.670 evrov

Vsak otrok si želi imeti kotiček, ki je samo njegov in otroške vrtne hiše so kot nalašč za to. Kdaj pokukajte na igrišče vrtca in videli boste, da imajo ”lastniki” venomer polne roke gostov, ki jih strežejo namišljeni čaj in piškote. A te hiške so majhne in ne sprejmejo veliko ljudi. Toda če so vaši starši bogati, potem ni razloga, da otrok ne bi živel na veliki nogi tudi ko se igra. Hiš(k)a Grand Victorian je narejena po naročilu, kjer večino stvari lahko izberete in določite sami, vključno z notranjostjo, ki ni samo stene, saj ima vse kar imajo velike. Ja, treba je začeti zgodaj.

Diorjeva ročna ura: 205 tisoč evrov

Kar je pri navadnih smrtnikih dobra steklenica vina, je pri bogatih pregrešno draga ura in Diorjeva iz 18-karatnega belega zlata, diamantov in safirja vsekakor sodi v to kategorijo. Poleg strupenega videza se ponaša še s prosojno številčnico iz safirja in kristalov ter vodoodpornostjo (do 50 metrov globine). In ne, ni pametna, je pa draga kot žafran.

Otroška dirkalna steza: 241 tisoč evrov

Če imate radi dirkanje, a si ne upate sproščati adrenalina na pravih dirkalnih stezah, je dirkalna steza kot igrača idealna rešitev. A to ne kar ena steza. Steza (po izbiri), ki je popolna replika prave steze (razmerje 1:32), z osvetlitvijo, pristno okolico, ekipami, kamerami, mini zaslonom,…

Pasja ”uta”: 335 tisoč evrov

Tudi hišni ljubljenčki so ljudje, mar ne? A potem, ko spoznamo tole arhitekturno čudo od pasjega domovanja, si bomo želeli, da smo ljudje hišni ljubljenček. Tale pasja hišica je ne samo luksuzna, pač pa ima tudi svojega arhitekta, Andyja Ramusa. Vsebuje posteljo, ki ji lahko prilagajamo temperaturo, pregrešno drag zvočni sistem, 52-inčni televizor, avtomatični delilnik hrane in vode, kamere (za lastnike) in celo mini spa (solno kopel). Pasje življenje pa to!


controversial-illustrations-gunsmithcat-luis-quiles-2-700 Umazana stran družbe – kontroverzne ilustracije Luisa Quilesa Pensive Curly Young Woman on Gray Background 7 stvari, ki jih lahko kontroliramo v življenju foto Fotografije posnete ravno v pravem trenutku Waiting for her. Handsome young man in smart casual wear holding bouquet of flowers and smiling while standing at the street Devet gest pravega kavalirja ·