Dekor v barvah dragih kamnov
Utrip mesta · dom

Obrat koledarskega leta poleg ponovne možnosti za izpolnitev novoletnih obljub prinaša tudi obrat v modnih in oblikovalskih trendih. Seznam 7 top trendov za dom v letu 2017 vključuje najpomembnejše smernice, kako modno opremiti stanovanje. Navsezadnje se je novoletnih obljub veliko lažje držati v čudovitem interjerju.

Spoznajte top 7 trendov za dom v letu 2017:

Matirane površine

Če se lotevate obnove kuhinje, vam svetujemo, da ste neustrašni. Uporabite matirane površine, ki pritegnejo oko, so drzne ter prostoru dodajajo globino.

Marmor

Ne, vaše opažanje pogostih marmornih motivov na Pinterestu ni znak, da ste preveč utrujeni ter da vam vid malo nagaja: marmor postaja letošnje leto največji hit. Uporabite ga lahko v vseh prostorih ter v najrazličnejših oblikah. Marmorni pult v kuhinji, vaza na kaminu v dnevni sobi ali pa marmorne police za čevlje so odgovor na vprašanje, kako stanovanju vdahniti prefinjen pridih.

Beljen les

Beljen les površini poda nežne naravne barve, hkrati pa ohrani pristni videz lesa. Trend že dolgo časa prodira na trg, ptičke pa so nam prišepnile, da bo v prihajajočem letu zaživel v vsej svoji veličini.

Žive barve

Kot protiutež marmornim površinam lahko dodatke, kot so vzglavniki, počivalniki ali klubske mizice, izberete v živih barvah draguljev – smaragdno zelena ali rubinasto rdeča bosta letos in.

Detajli z žebljički

Nič ne naredi modernega doma toplega kot pridih starega. Detajli z žebljički imajo svoje korenine daleč v preteklosti, a prihodnje leto se vračajo: lepi in inovativni kot še nikoli.

PREBERITE ŠE: Smartduvet: postelja, ki se pospravi kar sama!

Polaganje ploščic, kot jih vidimo na podhodih

Nov trend leta 2017 bo poseben način polaganja ploščic. Klasični način zlaganja drugo nad drugo bo nadomestil način z zamikom, kot ga vidimo na podhodih ali podzemnih železnicah. Genialnost tega trenda je, da novost ne prinaša prek novega materiala ali izdelka, temveč se sprememb loti preprosto prek drugačnega pristopa v postavljanju že obstoječih elementov.

Pametne naprave

Z razmahom tehnologije se spreminja tudi naš vsakdan. Poleg računalnikov in pametnih telefonov so tudi vse bolj pogoste tudi pametne naprave za dom, ki olajšajo življenje uporabnika. Eden izmed primerov pametnega pohištva je na primer Ikeina nočna polička SELJE, ki ima sposobnost brezžičnega polnjenja telefona.


Namizna svetilka Mono Lamp Mono Lamp – namizna svetilka z motivom testne slike Lep prtič, spet s snežinko. Za velik učinek potrebujete zgolj to. Dekoracija božične in silvestrske mize: čudoviti in preprosti pogrinjki Erotične ilustracije za odrasle Erotično pobarvanko za odrasle zdaj ponuja tudi Pornhub smartduvet postelja ki se pospravi kar sama Smartduvet: postelja, ki se postelje kar sama! ·