Aplikacije2
V zraku · buzz buzz · V zraku · tehnologija

Minili so časi, ko je bila najhujša stvar, ki se vam je lahko zgodila na stranišču, da ste prepozno spoznali, da je zmanjkalo toaletnega papirja. Problem številka 1 današnjega časa je namreč, da ste odšli na stranišče brez pametnega telefona oz. tablice, ki sta to vsakdanje, nebodigatreba opravilo nadgradila v pravcato doživetje. Zdaj je klic narave razveseljujoč kot klic dobrega prijatelja.

Nič več zrenja v prazno, prebiranja starih revij in časopisov ter učenja deklaracij osvežilcev zraka. Pametni telefoni so šli tja, kamor gre še cesar peš. Fenomen je dobil celo pesem Playing With Your Phone While Sitting on the Toilet (Paul The Trombist) in ker so vse resnice tega sveta zapisane v pesmih, ni več moč zanikati, da je šel pojav med nesmrtne.

Včasih je WC še edini prostor, ki ga imate zares zase, čas, ki ga v njem prebijete pa je edini, ki si je zares slekel vse, kar so nanj nadeli drugi. Zato ga je pametno izkoristiti. Seveda obstaja tam zunaj tisoč in ena aplikacija, zato smo za vas izbrali osmerico najpopularnejših, da vam ne treba napenjati še možganov, ko boste ‘ujeti’ med štiri najbolj intimne stene.

iBone je morda najbolj zabavna izbira. Vadite pozavno in iz stranišča bo odmevalo kot iz glasbene šole. Ali pa predvajajte skladbo in ji pritegnite, kot vam je naročeno.Odpri galerijo

PREBERITE ŠE: Z mobilnimi aplikacijami nad slabe navade

cover-coca-cola Kaj se zgodi, če zavrete priljubljeno karamelno pijačo?! cover-GTA GTA V za PlayStation 4, Xbox One in PC izide jeseni! cover-ferrari-crash Postavljaškemu lastniku Ferrarija se pripeti neljuba nezgoda na avtocesti 9. The Jubilee je večji del od prvotnega 258.69 (245.35) karatnega brezbarvnega diamanta Deseterica najdražjih diamantov na svetu · · · ·