guntu-floating-hotel-japan-4
Utrip mesta · destinacija

Namestitev na plaži? Za vas imamo še nekaj boljšega. Predstavljate si, da ste v zasebnem raju, kjer vas v spanec dobesedno zaziblje. Ne, to niso fantazije, to je resničnost, ki jo lahko doživite v plavajočih hotelih po svetu. In tukaj je 8 neverjetno spokojnih in lepih plavajočih hotelov.

Tukaj je 8 plavajočih hotelov, ki so vsekakor vredni vašega obiska.

Arkabarka, Beograd, Srbija

Plavajoči hotel najdemo blizu priljubljenega Parka prijateljstva vzdolž obale reke Donave. Pohvali se lahko s kul vibracijami, slikovito okolico in priročno lokacijo. Za vogalom najdete Muzej sodobne umetnosti, do središča mesta pa se sprehodite v 20 minutah. Na voljo so tako skupne spalnice kot tudi zasebne sobe. Kolesa, Wi-Fi in zajtrk so brezplačni.
arkabarka.net

Guntû, Seto Inland Sea, Japonska

Eleganten, prefinjen in spokojen – to so besede, ki opišejo ta razkošni hotel. Odlikujejo ga pristna ponudba in brezhibne storitve – od tradicionalnih obredov s čajem, SPA ritualov in sezonskih menijev. Kabine s pogledom na ocean imajo okna od tal do stropa, jacuzzi in zasebno teraso.
guntu.jp

4 Rivers Floating Lodge, Koh Kong, Kambodža

To trajnostno pribežališče najdemo na reki Tatai. Plavajoči šotori gnezdijo v neokrnjeni naravni lepoti Koh Konga in so odlično izhodišče za raziskovanje neokrnjene narave, bujnih gozdov in veličastnih vrhov.
ecolodges.asia

Off Paris Seine, Pariz, Francija

Pariz je brez dvoma eno najbolj trendovskih mest na svetu. In ta plavajoči butični hotel je samo pika na i. Še posebej, če pogledamo bar in bazen, ki redno privabljata različne VIP-goste. Edina stvar, ki je bolj kul od množice gostov, so kraft koktajli.
offparisseine.com

Salt & Still, Tjörn, Švedska

Sproščujoč in romantični hotel je prava izbira za pare. Sobe se ponašajo s svežimi barvami in modernim dekorjem. Če res želite narediti vtis na svojega partnerja, izberite suito s pogledom na fjorde.
saltosill.se

Bert’s Barges, London, Velika Britanija

Če iščete edinstveno prenočišče v Londonu, potem razmislite o tem plavajočem B&B-ju. Ta dizajnerski hotel ima velike posteljo, prostoren dnevno-jedilni prostor, popolnoma opremljeno kuhinjo, kopalnico s tuši in zasebno teraso na strehi. V košari dobrodošlice pa vas čakata tudi kraft pivo in naravno vino.
bertsbarges.com

River Kwai Jungle Rafts, Kanchanaburi, Tajska

Tukaj boste resnično pobegnili od vsega hrupa, saj namestitev nima elektrike ali interneta. (Pre)obremenjenim gostom tako ponuja priložnost, da se resnično oddahnejo in vrnejo nazaj h koreninam. Brez tehnologije boste imeli dovolj časa, da uživate v preprostih stvareh, kot so lenarjenje v visečih mrežah in sončenje na bambusovem pomolu.
riverkwaijunglerafts.com

Village flottant de Pressac, Pressac, Francija

Na mirnem jezeru v zavarovanem območju Vienne vas čaka 20 lesenih koč. Dostopne so z ladjico ali prek mostu, vsaka udobna koča pa ima neposreden dostop do vode. Ni presenetljivo, da sta glavna aduta te plavajoče vasice prav plavanje in ribarjenje. Uživate pa lahko tudi v številnih drugih aktivnostih, kot so pohodništvo, kolesarjenje in žar.
village-flottant-pressac.com

Tour du Mont Blanc, Francija, Italija, Švica Fenomenalne destinacije v gorah, ki jih bo želel obiskati vsak pustolovec obonjan-bell-tent-OBONJAN0317 Glamping na Hrvaškem: 6 glampingov, ki vas bodo navdušili Alentejo, Portugalska Najlepši naravni dragulji Evrope, ki jih morate obiskati vsaj enkrat v življenju shutterstock_1169854660 Skrit in odklopljen od sveta: hrvaške robinzonske pustolovske plaže in otoki · · ·