Verjemite, trideseta so boljša kto dvajseta.
V zraku · buzz buzz

Priznajmo si. Stvari v našem življenju se drastično spremenijo, ko enkrat zakorakamo v trideseta leta. Gre za pomembno prelomnico. Relativno brezskrbnost zamenja odgovornost in družba od nas pričakuje, da imamo do tedaj stvari v življenju že kolikor toliko ”pošlihtane” v glavi. Realnost je seveda velikokrat precej drugačna, zato marsikdo ne želi odrasti. Toda trideseta leta so v resnici precej boljša kot dvajseta. Zakaj, izveste v nadaljevanju.

Veliko stvari se spremeni v življenju po tem, ko enkrat nismo več stari 20 in nekaj let. Spremeni pa se ne le naš videz, ampak tudi odnos do življenja, do stvari, ki so za nas pomembne, do družine … Ko smo stari dvajset, mislimo, da razumemo in vemo vse. Resda je življenje tedaj precej bolj enostavno, saj ne nosimo še toliko odgovornosti kot pozneje v življenju, a šele v tridesetih se nam zares izkristalizira slika o smislu in bistvu življenja in postane nam jasno, da se v dvajsetih glede določenih stvari ne bi mogli bolj motiti.

PREBERITE ŠE: 10 vsakdanjih stvari, katerih pomena niste nikoli poznali

Stvari se resnično spremenijo, a ker se spremembe dogajajo postopoma, jih resnično zaznamo šele, ko vse skupaj pogledamo od daleč.

8 razlogov, zakaj so trideseta boljša kot dvajseta:

Razlike v pogledu na življenje v dvajsetih in tridesetih letihOdpri galerijo

Če je med vama 20 let razlike, obstaja 95% možnosti, da bo ljubezni kmalu konec. Znanost pravi: to je idealna razlika v letih za srečno zvezo Skulptura Really Good Velikanski dvignjeni palec je najbolj optimistična skulptura na svetu Kate McWilliams je postala najmlajša komercialna pilotka na svetu. Kate McWilliams – najmlajša komercialna pilotka na svetu Skupinski selfi s Hillary Clinton Zakaj so Hillary Clinton na tej fotografiji vsi obrnil hrbet? ·