shutterstock_201557546
V zraku · buzz buzz

Večno vprašanje, ki se poraja mnogim dekletom v vezah, je, kako prepoznati, da je moški, s katerim ste, pravi za skupno življenje. Ogromno deklet sestavlja takšne in drugačne sezname. Mi pa smo zbrali najbolj očitne znake, ki kažejo na to, da se boš z njim poročila. Ne spreglej jih!

Če pri svojem fantu zanaš te znake in lastnosti, potem bo pravi za poroko:

1. Ima odličen smisel za humor.

Če te fant zares nasmeji, ga ne izpusti. Skupen smeh in zabava sta pomemben del vsakega razmerja. Le kaj nam bo razmerje, če se s partnerjem nikoli ne smejimo in zabavamo? Neprestana resnost in razdraženost ne koristita nikomur.

2. Nanj se lahko zaneseš.

Ko reče, da bo tam, je bolje, da je tam! Seveda, tu in tam pride kaj vmes – še vedno pa se lahko takšne stvari sporočijo. Neprestano prestavljanje in zamujanje nista kaj preveč lepi navadi.

3. Je iskren in resnicoljuben.

Če fanta ujameš na laži, potem veš, da se to lahko ponovi znova in znova. Fantje, naredite si veliko uslugo in ne lažite. To se za vas nikoli ne bo dobro končalo. Bodite pošteni in resnicoljubni, vedno!

4. Je izjemno pozoren, ker tako sam želi.

Dekleta obožujemo presenečenja, saj nam pokažejo, da je fantom mar. Poleg tega je pozornost zares seksi! Fantje, presenetite dekleta z majhnimi pozornostmi, kot so njene najljubše rože, najljubši sladoled ali pa masaža hrbta. Pa tudi priprava večerje ni slaba ideja.

PREBERITE ŠE: Kako ga obnoreti — moškega, ki ti je všeč?

5. Je ljubeč in pokaže, da te ceni.

V razmerju je dekle kraljica in fant kralj. Nikoli se ne jemljita za samoumevna; objemi, nepričakovani poljubi in držanje za roke niso samo za prvi zmenek.

6. Je motiviran (in to je superseksi).

Nobeno dekle si ne želi fanta, ki le poseda doma. Moški z ambicijami si lahko/vama lahko ustvarijo super prihodnost in zgradijo lepo življenje.

7. Ima rad družino.

Ko je moški blizu svoji družini in jo spoštuje, je to odličen indikator, da bo dober mož in oče. O tem, kakšen je fant, pove veliko tudi to, kako se vede do drugih žensk v svojem življenju (mama, sestra, teta, sestrična …).

8. Zaupa vase in v svoje odločitve.

Moški brez hrbtenice pač ni privlačen. Odločen moški, ki ve, kaj narediti s svojim življenjem, pa ravno obratno … Odločita se torej, kaj si v življenju želita, in to izkusita skupaj!

Kabina, ki vas v hipu zaščiti pred soncem. Snappyscreen: kabina za nanos sončne kreme shutterstock_479612449 To so najlepši ljubezenski verzi in citati, ki jih je navdihnila ljubezen genome_editingx1600 V naslednjem desetletju že gensko spremenjeni otroci? Zakaj smo besni, kadar smo lačni? Zakaj smo besni, kadar smo lačni? ·