oliver-sjostrom-YlgsRVP8afY-unsplash
V zraku · odnosi

Spoznaj, kaj lahko pričakuješ, če poslušaš svoje srce in vstopiš v romantično zvezo s svojim najboljšim prijateljem. Res je, zgodilo se ti bo veliko čudovitega, vmes pa tudi kakšna manj lepa stvar.

Če si zaljubljena v svojega najboljšega prijatelja, je to lahko zate zelo presenetljiva izkušnja. Sprašuješ se o tveganju, ki ga tvoji občutki predstavljajo vajinemu močnemu prijateljstvu, vendar si ne moreš pomagati, saj so ti občutki močnejši od tvoje volje, da jih prezreš!

Kaj se ti zgodi, ko vstopiš v zvezo s svojim najboljšim prijateljem?

Vedno veš, kaj misli

Da boš prebrala misli svojega najboljšega prijatelja, ne boš potrebovala prav veliko napora. Ti že veš, na kakšen način razmišlja. Če bi bila v zvezi z nekom, ki ga slabše poznaš, bi analizirala vsako besedo, z najboljšim prijateljem to ne bo potrebno.

Misel na seks je neumna … sprva!

Po vseh izmenjanih zgodbicah o vseh, s katerimi sta do zdaj bila intimna, sta zdaj v situaciji, ko bosta intimna drug z drugim. Dovolj sta sproščena, da se skozi smeh odpravita na to nerodno pustolovščino, vse dokler prva zadrega ne mine in seks postane vrhunski!

Želela si bosta, da je dan daljši

Na začetku se ne bosta mogla ločiti. Zdaj imata priložnost, da počneta vse, kar sta počela kot prijatelja, in pa vse nove stvari, ki jih lahko počneta kot par. Zato se bosta na začetku res težko ločila drug od drugega, vendar pa si vseeno zapomni, da je pomembno, da tudi za druge drage osebe v življenju najdeš čas!

Ne bosta prenehala dražiti drug drugega

Če sta imela navado, da se dražita, s tem ne bosta prenehala, le da se bo zdaj to draženje po vsej verjetnosti končalo s poljubom.

Mučil te bo neprestani strah

Bala se boš, da boš izgubila najpomembnejšo osebo v svojem življenju. On je tvoj prijatelj in partner. Ni neobičajno, da boš tu in tam pomislila, da vajina zveza morda ne bo uspela. Poišči nasvet drage osebe, mame ali prijateljice. To te bo zagotovo umirilo.

Načrtovanje večerje bo lažje kot kdajkoli prej

Ker sta vajena, da si delita obroke hrane, načrtovanje večerje ne bo naporno, pa tudi če bo to preprosto naročanje pice. Poleg tega se boš ob njem počutila dovolj udobno, da ne boš razmišljala o tem, kako si videti, ko ješ!

Prepirala se boste hitreje, kot bi to pričakovala

Nikoli te ne bo strah, da drugi osebi poveš točno to, kaj čutiš. Če si jezna, je manj verjetno, da boš to pred njim skrivala, saj si se navadila, da svojemu najboljšemu prijatelju razkriješ vse. Tvoj prijatelj, partner, je s stvarmi, ki te motijo, že seznanjen, ti pa se ne boš držala nazaj, da ga na to opomniš.

Če nisi že prej, boš zdaj bolj pozorna na svoj videz v njegovi družbi

Tvoj prijatelj te je videl v vseh možnih različicah, pred njim si bila namreč vedno sproščena. Boš pa zdaj bolj pozorna na to, da daš nase nekaj, kar te naredi še privlačnejšo. In v tem boš uživala.

Vajina zveza je res vredna

Nihče ti ne bo svetoval, da se zaljubi v svojega najboljšega prijatelja in z njim vstopi v zvezo. In to zaradi tveganja, ki ga to predstavlja. Če gredo stvari narobe, lahko izgubiš nekoga, ki ti predstavlja pomemben del življenja. Prav tako pa ni močnejše vezi, kot je vez med dvema, ki drug drugemu dajeta ljubezen, smeh, skrb in podporo. V življenju boš sprejemala odločitve, ki se ti na prvi pogled morda zdijo nore, a poslušaj svoje srce!

alex-iby-Z670buN-fAc-unsplash (1) Nikoli ne bi smela ljubiti nekoga, kot si ti! sarandy-westfall-Bm-9oMgj7QM-unsplash Med “spreminjanjem zanj” in med “rasteva skupaj” je ZELO VELIKA razlika! 4785533 Odpri oči: 5 znakov, da tvoj partner slabo vpliva na tvoje duševno zdravje radu-florin-FA5dZ0gUqRc-unsplash 7 stvari, ki v partnerskem življenju absolutno niso dovoljene: to morata vedeti vsaka ženska in vsak moški! · · ·