Pripravite se na edinstveno dogodivščino.
Utrip mesta · destinacija

Podjetje Airbnb, ki je bilo ustanovljeno šele leta 2008, je do današnjega dne znano večini ljudi. Njegovo spletno stran obiščemo, ko iščemo prenočišče v tujini. Tokrat pa ponujajo izjemno priložnost, ki jo velja izkoristiti.

Zmagovalcu njihove nagradne igre in osebi po njegovi izbiri bo omogočilo, da preživita tri dni na krovu plovila Alucia. To je bilo uporabljeno pri snemanju dokumentarnega filma Blue Planet II in je namenjeno raziskovanju oceana.

Srečneža se bosta na Bahamih pridružila raziskovalni ekipi OceanX. Dobila bosta vpogled v pestro življenje pod gladino oceana. Opazovala bosta delo posadke, s katero bosta skupaj jedla in tako imela priložnost za pogovor z njo. Nagradno igro bodo pri podjetju Airbnb izpeljali skupaj z BBC Worldwide.

Gosta bosta imela na Alucii na voljo svojo sobo, v kateri sta dve postelji, in kopalnico. To še zdaleč ni vse – ogledovala si bosta lahko vsebine na televiziji, ob tem pa imela dostop do osnovnih živil in kozmetike. Soba je ogrevana, vsebuje pa tudi klimatsko napravo.

Ocean pokriva kar 70 odstotkov Zemljine površine. Je dom številnih živalskih in rastlinskih vrst, za katere doslej še sploh nismo vedeli, da obstajajo. Zato vam priporočamo, da poskusite srečo na Airbnbjevi spletni strani.


Pool-1-1024x683 Najboljši hoteli na svetu 2018 (TripAdvisor) shutterstock_756964357 12 turističnih destinacij, ki bi se jim letos morali izogniti 1. Norveška Top 20: najsrečnejše države na svetu airbnbji 10 najbolj všečkanih Airbnbjev na Instagramu · · · ·