Akcijska kamera TomTom Bandit
V zraku · tehnologija

Praktično vsaka akcijska kamera na trgu je že sposobna zajeti kvalitetne posnetke. Pomembno je torej, kaj se zgodi z njimi po tem. Akcijska kamera TomTom Bandit cilja na to, da karseda poenostavi ustvarjanje video posnetkov vaših avantur (tudi s funkcijo ”shake”, torej pretresi, ki omogoča enostavno montažo). Z uporabo GPS in drugih senzorjev spremlja vašo hitrost, nadmorsko višino in pospešek in tako avtomatično odbere najbolj razburljive trenutke.

TomTom, ki velja za enega najboljših proizvajalcev navigacijskih sistemom in programske opreme, se je po športnih urah zdaj podala še v svet akcijskih kamer. S kamero TomTom Bandit pa Nizozemci ne stavijo samo na kvaliteto ohišja in slike- ta je danes praktično že standard- pač pa na čim bolj uporabniku prijazen sistem urejanja video posnetkov.

Prek pripadajoče aplikacije vam tako na pametni telefon dostavi video, na katerem je že sama s simboli označila najbolj razburljive trenutke (prepozna jih s pomočjo senzorjev), prav tako lahko vrhunce že med snemanjem označite sami. Tu je tudi funkcija ”Shake”. Mobilnik potresemo, aplikacija pa zmontira najboljše trenutke, ki so še isti moment pripravljeni za deljenje s prijatelji.

PREBERITE ŠE: Akcijska kamera Xiaomi Yi je GoPro kamera za 60 evrov

Kamera zajema posnetke z ločljivostjo 1080p30 in ima vgrajeno baterijo s kapaciteto 1900 mAh, kar zadošča za 3 ure avtonomije. Vsebina se hrani na spominsko kartico microSD.

Akcijska kamera TomTom BanditOdpri galerijo
Preverite, koliko let vam glede na fotografijo prisodi Microsoft. Preverite, koliko Microsoft misli, da ste stari? #HowOldRobot Lenovo LaVie Z Prenosnik Lenovo LaVie Z je še lažji in še zmogljivejši kot novi Apple MacBook Brskalnik Microsoft Edge Brskalnik Internet Explorer predaja štafetno palico brskalniku Microsoft Edge Google postaja naš suženj. Evolucija Googlovega brskalnika ali kako Google postaja naš suženj ·