Akrapovič predstavil izpušni sistem za športna terenca BMW X5 M in BMW X6 M
Utrip mesta · mobilno

Akrapovič je predstavil najmlajšega člana družine, izpušni sistem iz linije Evolution za avtomobile BMW serije M, s katerim lahko nadgradite terenca BMW X5 M in BMW X6 M ter jima s tem nataknete še večje rogove (beri: dodatno povečate zmogljivost) in poskrbite za ekstatičen zvok jeklenega konjička.

Akrapovičev najnovejši izpušni sistem so steroidi za serijo M (za športna terenca BMW X5 M in BMW X6 M). Gre za ročno izdelan izpušni sistem iz družine Evolution, pri katerem v Ivančni Gorici stavijo na obliko in lahkost. Ta gre na dušo ogljikovih vlaken (izhodi) in titana (notranji deli), z novo obliko pa so lahko odvrgli nekaj teže v primerjavi s serijskim sistemom ter povečali zmogljivost in navor motorja, zvočni inženirji pa so poskrbeli za edinstven športni zvok (globlji zvok in višje frekvence), ki je glasba za oktanska ušesa, tista v avtomobilu in zunaj njega. (Zvočni paket Sound kit, ki je na voljo po izbiri, omogoča nadzorovano odpiranje in zapiranje izpušnih ventilov z daljinskim upravljalnikom ali mobilno aplikacijo, preklop pa je možen med športnim in standardnim Akrapovičevim zvokom.)

PREBERITE ŠE: Kdo bo koga? BMW S 1000 RR vs. BMW M3 z izpušnim sistemom Akrapovič

Nove izpušne sisteme Akrapovič uliva v hišni tovarni titana, nameščeni pa so lahko samostojno oziroma z Akrapovičevim difuzorjem iz ogljikovih vlaken (po izbiri). Namesti se jih neposredno na obstoječe cevi. Izpolnjuje zahteve ES- in ECE-homologacije, z njim pa že tako ”nabildana” BMW X5 M in BMW X6 M dobita še nekaj mišic.

Akrapovič predstavil izpušni sistem za športna terenca BMW X5 M in BMW X6 MOdpri galerijo
Napovednik za Top Gear Napovednik: Top Gear v novo sezono v novi preobleki Potovalni skuter Bufalino Camping Bufalino Camping Scooter – potovalni skuter, rojen za kampiranje Dirkalnik brez dirkača Roborace: bomo v prihodnje spremljali formulo brez voznikov? Tesla model 3 Tesla model 3: avto, za katerega je večja vrsta kot za novi iPhone ·