Ali imate dovolj Instagram spremljevalcev, da se fotografirate pred to steno?
V zraku · buzz buzz

Prepoznavnost, slava in prestiž so vedno imeli svojo ceno. Če ste si v novodobnem času prislužili dovolj spremljevalcev na družbenih omrežjih, kar očitno tudi velja za dosežek, ste srečnež.

Se vam včasih zdi, kot da se stvari prehitro odvijajo in jih ne morete dohajati? Da življenja in modernosti počasi ne morete niti razumeti? Da je svet obrnjen na glavo?

Leta 2018 so vsa ta vprašanja povsem legitimna, še posebej ob novici, da je na ulicah Los Angelesa naslikana velika poslikava na steni, ki jo kot ozadje za fotografiranje lahko uporabljajo zgolj uporabniki Twitterje in Instagrama, ki imajo verificiran profil ali več kot 20.000 sledilcev.

Poslikava, ki se nahaja v Sunset Stripu, tj. v središču mesta, prikazuje krila krila z napisom ‘City of Angels‘.

Poleg stene je tabla, na kateri piše: “ZASEBNA STENA. ZA VERIFICIRANE INFLUENCERJE IN LJUDI, KI IMAJO VEČ KOT 20.000 SPREMLJEVALCEV. OPRAVIČUJEMO SE ZA NEVŠEČNOSTI. ZA DOSTOP SE OBRNITE NA VARNOSTNO SLUŽBO.”

Mnenja med uporabniki Twitterja glede te atrakcije so deljena, a nekateri so tudi hitro sklepali, da gre za oglaševanje in cinično trženje. Skrivnost glede stene je razrešil Justin Caffier na spletnem mediju Vice, kjer je pojasnil, da gre za promocijo komedije o YouTuberjih, ki kmalu pride na zaslone, Like & Subscribe. Caffier je prva oseba, ki se je fotografirala pred steno.

Fotomontaža umetniške slike in fotografije sodobnega prostora. Osebe iz klasičnih umetniških slik, umeščene v moderne prostore … in zelo dobro se ujemajo Potrdi človečnost. Provokativna kampanja okoljevarstvene organizacije Greenpeace te poziva, da preveriš svojo človečnost Poredne in seksi: najbolj privlačna mesta za tetovažo Poredne in seksi: najbolj privlačna mesta za tetovažo Živcira te žvečenje, dihanje, tiktakanje ure? V tebi je težava in to je vzrok! Živcira te žvečenje, dihanje, tiktakanje ure? V tebi je težava in to je vzrok! · · · · · ·