rAFYPRez93KC2f8jbuEW5bi
V zraku · tehnologija · gadgeti

Asus, Gigabyte, MSI in Razer so Alienware stisnili v kot. Prenosniki te Dellove igričarske znamke so resda zmogljivi in imajo odlično hlajenje, toda na račun velikosti in mase. Omenjeni konkurenti so dokazali, da je marsikaj možno tudi z elegantnim in lahkim ohišjem. Zato prihaja Alienware m15, pripravljen, da postane edini računalnik doma in na terenu.

Alienware m15 s 15,6-palčnim zaslonom je nekaj povsem drugega kot prejšnji modeli istega proizvajalca. Je bistveno tanjši, z manj robovi okrog zaslona, sodobno sledilno ploščico in nasploh očem prijetnejšim dizajnom od prejšnjih škatel. A s še vedno isto oblikovno govorico. Z manj kot 2,2 kg mase je najlažji Alienwarov prenosnik doslej, lažji je tudi od obstoječih 13-palčnih modelov. Še vedno so MSI GS65 Stealth Thin in nekateri drugi bolj prenosljivi, vendar imajo verjetno tudi nekaj več toplotnih omejitev.

Glede zmogljivosti m15 ponuja bolj ali manj vse, kar se danes da stlačiti v tak komplet. Na voljo bodo procesorji i5 ali i7 (z oznako H), do 32 GB pomnilnika, zaslon polne visoke ločljivosti s 60 ali 144 Hz ali 4K (60 Hz), grafična kartica Nvidia Geforce 1060 ali 1070 Max-Q in do terabajt diska SSD. Baterija naj bi ponujala do deset ur delovanja, kar je precej več od obljub konkurence. Ameriške cene se bodo začele pri 1.300 dolarjih, hitro pa se bodo povzpele do dveh tisočakov in čez.

Galerija – Alienware m15

Alienware m15Odpri galerijo

skg2589871_fa18_falster_2-9.12_falster_launch_-_homepage_-_desktop_hero 5 pametnih ur, ki jih boste dejansko nosili DroneGun Tactical: zasebna obramba pred nadležnimi troti DroneGun Tactical: zasebna obramba pred nadležnimi troti Light L16: Šestnajstoka kamera, ki jo lahko spravite v žep Light L16: šestnajstoka kamera, ki jo lahko spravite v žep Master & Dynamic MW07 Master & Dynamic MW07: resnično brezžični, resnično dragi ušesni vložki · · · ·