cover-game-controler
V zraku · tehnologija

Ste eden od tistih, ki imajo v lasti skoraj vse igralne konzole, ki so jih kadarkoli naredili? Če ja, potem imamo dobro novico za vas. Ne bo vam namreč več treba imeti za vsako svojega upravljalca. Zdaj je tu eden za vse.

ALL Controller, kot so ga poimenovali, precej spominja na upravljalnik Xbox One.

Če imate v lasti PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One, PC, Mac, uporabljate iOS ali Android, potem bo ALL Controller hitro postal vaš nepogrešljivi prijatelj. Pri podjetju All Controller so začeli s kampanjo na Kickstarterju z željo, da upravljalnik pride na trg prihodnjega maja. Testne različice nakazujejo, da po kakovosti ne bo prav nič zaostajal za originalnimi upravljalniki, saj je ohišje precej robustno in kompaktno, funkcije pa odlično delujoče. No, opremljen je celo z LCD-zaslonom, s čimer prekaša vse ostale upravljalnike. Gonilniki za vse naprave, ki jih upravljalnik podpira, so že tovarniško naloženi. Z zaslonom lahko med drugim tudi, ko igrate na PC-ju, izbirate možnost posnemanja tipkovnice ali upravljalnika. Če izberete tipkovnico, si lahko tudi sami izberete tipke za navigacijo. Nanj lahko namestite tudi svoj mobilnik ter med vožnjo z vlakom ali kje drugje igrate svojo najljubšo igro.

ALL Controller je sredi razvoja in prepričani smo, da bo do maja 2018 povsem nared za igričarje.

Cena bo predvidoma znašala 74 evrov.

Galerija – ALL Controller: igralni daljinec za vse konzole

ALL Controller: igralni daljinec za vse konzole Odpri galerijo
Smart-Palm-Sun-Beds-01 V Dubaju ‘rastejo’ pametne palme PHOOZY: najvarnejši ovitek za telefon do zdaj Phoozy: najvarnejši ovitek za telefon do zdaj Počivaj v miru, Slikar Počivaj v miru, Slikar shutterstock_615321398 Kdo je bolj samovšečen?! So razkrili selfiji! ·