Spominska miza Analog Memory Desk.
Utrip mesta · dom

Lesena spominska miza Analog Memory Desk je idealna za vse tiste, od katerih špricajo ideje in misli, pa se jim zdi, da jim pri roki vedno manjka nekaj kamor bi jih prelili. Boste rekli, pa saj imamo že vsi pametne telefone v žepih. Morda. A ti ne vzdržijo romantike zapisovanja na papir. In tega miza ponuja na pretek. Na kolutu ga ima zvitega za cel kilometer, del pa je vseskozi razpet čez delovno površino.

Lesena spominska miza, ki spominja na predilnico, Analog Memory Desk, je delo Kirsten Camara iz Minneapolisa (ZDA) in je namenjena beleženju vsega, kar se vam utrne in kar bi verjetno končalo v neki vaši spominski črni luknji. Pametni telefon, pravite? Ampak kam boste pa čečkali, ko telefonirate? Vidite. In ko enkrat popišete ali porišete vso površino, samo nekajkrat zavrtite kolut na eni ali drugi strani mize in pred vami je nov nepopisan list, ki kar čaka, da ujame tiste vaše ideje, skice in miselne drobtinice, ki bi sicer končale nekje globoko pod pragom spomina.

PREBERITE ŠE: Ikea: pohištvo za brezžično polnjenje pametnih telefonov

Poleg tega pa je v pisanju na papir, tej že skoraj pozabljeni “obrti”, nekaj čarobnega, nekaj, kar ne premore nobena aplikacija.

Spominska miza Analog Memory Desk.Odpri galerijo
Pipa z unikatnim tokom vode. Simin Qiu: kopalniška pipa s spiralastim curkom, ki varčuje z vodo Pohištvo “Sabine” zmanjšuje hrup v odprtih prostorih. Sodobno švedsko pohištvo “Sabine” zmanjšuje hrup v odprtih prostorih Samsungova pasja hišica prihodnosti Dream House. Samsung s pasjo hišico prihodnosti vredno 30 tisoč dolarjev! Papirnati lončki za kavo s semeni. Papirnati lončki za kavo, ki jih lahko posadite #Kickstarter · ·