Anti-LEGO copati v značilnih rumeno-rdečih barvah
V zraku · buzz buzz

Vam je znana bolečina, ki jo doživite ob pohojenih kockah Lego, ko si utirate pot čez sobo? Na srečo zdaj obstaja rešitev, kako se brez bolečine prebiti čez domače minsko polje kock. Lego, proizvajalec otroških kock, je predstavil antiLego copate, ki imajo dodatno oblazinjen spodnji del.

Seti kock Lego spodbujajo ustvarjalnost tako pri otrocih kot odraslih. Vsi smo že bili v situaciji, ko smo prišli na obisk k družini z malim ustvarjalcem in zidarjem kock ali pa imamo tak “primerek” celo doma. Ko smo si utirali pot skozi morje kock, smo na lastnih stopalih občutili, kaj je največja napaka teh priljubljenih otroških igrač. Neznosni bolečini, ko pohodimo plastične kose kock z ostrimi robovi, sledita skakanje po eni nogi in masaža obolelega stopala.

Lego je uslišal “krike bolečine” in predstavil “antiLego copate, ki so zašiti v za Lego značilno rumeno-rdečih barvah in imajo dodatno oblazinjen spodnji del. Najprej so imeli v načrtu prodati jih samo v omejeni količini, in še to le francoskim staršem, ki bi na njihovi spletni strani izpolnili božični seznam želja. Dobra novica za vse starše, ki svoje otroke najdete tako, da sledite kot z drobtinami označeni poti kock Lego: pri podjetju so se odločili, da bodo copati na voljo tudi v drugih državah. Morda zamisel za božično darilo?

Anti-LEGO copati v značilnih rumeno-rdečih barvahOdpri galerijo
Emoticon "obraz s solzami veselja" Uradna beseda leta 2015 sploh ni beseda! Kaj pa potem je? Half&Half: ljubezen na daljavo preko umetnosti Zveza na daljavo: par, ki na domiseln način kljubuje ”črni statistiki” Alkohol in seks Smo zaradi alkohola res boljši v postelji? PicMonkey Collage Skulpture Vojne zvezd v obliki čelad Stormtrooperjev ·