HOPIN TAXI - aplikacija za taksi
V zraku · tehnologija · aplikacije - app

Aplikacija za taksi HOPIN TAXI, ki jo uspešno uporabljajo že v Bratislavi, Kijevu, Pragi, Žilini, Košicah in Ostravi je zdaj na voljo tudi v Ljubljani. Gre za preprosto brezplačno aplikacijo za pametne telefone in tablice, ki uporablja napredne in zanesljive algoritme, ki omogočajo, da se k stranki odpravi najbližji prosti taksi.

Aplikacija za taksi HOPIN TAXI, ki je zdaj na voljo tudi v Ljubljani, ponuja nov, še preprostejši način naročanja taksijev. Njeni napredni algoritmi zagotavljajo odlično uporabniško izkušnjo, stranki pa pošlje najbližji prosti taksi. Na voljo je za uporabnike operacijskih sistemov Android, iOS in Windows ter uporabnike BlackBerry.

PREBERITE ŠE: Prisma – aplikacija, ki da fotografijam umetniški pridih

S pomočjo aplikacije za taksi HOPIN TAXI si lahko zdaj taksi naročite brez telefonskega klica, brez registracije in to z vsega tremi kliki! GPS prepozna vašo izhodiščno točko, ki jo lahko spremenite tudi ročno, lahko pa naslov kar vpišete. Taksi lahko izbirate glede na ceno na kilometer (določite lahko tudi fiksen znesek za vožnjo, ki ste ga pripravljeni plačati do določene lokacije), glede na oceno voznika (aplikacija omogoča ocenjevanje voznikov) in glede na tip avtomobila, tako da uporabnik točno ve, kaj ga čaka. Še več. Taksi lahko do prihoda spremljate na zemljevidu in tako točno veste, kje se nahaja ter kdaj se odpraviti na dogovorjeno mesto. Ker aplikacija HOPIN TAXI hrani zgodovino voženj uporabnika, si ta lahko izbere tudi priljubljenega voznika in ga tako naslednjič lažje kontaktira.

Cena taksija, naročenega z aplikacijo HOPIN TAXI, znaša največ 0,98 evra na kilometer, startnina je 1 evro, 0,29 evra pa vam njen taksist zaračuna za minuto čakanja.

HOPIN TAXI – aplikacija za taksiOdpri galerijo
Fotografska aplikacija GoldenHour.One Fotografska aplikacija GoldenHour.One nam izda idealen čas za fotografiranje Aplikacija za zmenkarije PokeDates Aplikacije za zmenke PokeDates: ”Tinder” za uporabnike Pokemon GO Pokemon GO Slovenija Mobilna igra Pokemon GO je zdaj na voljo tudi v Sloveniji! Aplikacija Prisma Prisma – aplikacija, ki da fotografijam umetniški pridih · · · · · ·