Aplikacije za gneče
V zraku · tehnologija · aplikacije - app

Končno je prišel čas počitnic, ko bomo imeli čas za skok v osvežujoče morje. A potovanje do čudovitih plaž je v poletni vročini lahko precej naporno. Čas se nam še posebno vleče, kadar obtičimo v prometnem zastoju, kar pa v samem vrhu sezone na žalost ni tako redek pojav. A ne skrbite: pripravili smo vam odlične ideje, kako dolgčas spremeniti v zabavo. Preberite, katere so aplikacije, ki vam bodo krajšale čas, ko boste obtičali v gneči na cesti.

Perchang

Aplikacije, ki vam bodo krajšale čas, ko boste obtičali v gneči na cesti, so tako zabavne, da si boste želeli, da se prometna špica nikoli ne sprosti. Med najbolj zasvoljivimi je gotovo aplikacija Perchang, ki uporabnika zabava s široko zbirko virtualnih sestavljank. Z uporabo virtualnih magnetov, fenov in drugih naprav, morate kar se da hitro v sliko vstaviti manjkajoče delce.

Soon

Se peljete v kraj, ki ga še nikoli niste obiskali? Izkoristite dolgočasno vožnjo za načrtovanje svojega dopusta. Aplikacija Soon vam omogoča, da ustvarite seznam stvari, ki jih želite v novem kraju doživeti. Prek aplikacije se lahko tudi povežete s prijatelji, ki vam bodo seznam morda pomagali dopolniti.

Slither.io

Enostavna, a neverjetno zabavna igrica Slither.io vas bo kratkočasila kot nič na svetu. Čigav črv bo postal najdaljši, ne da se zaleti v soseda ali v rob okvirja? Spoznali boste popolnoma novo razsežnost večurne vožnje.

Reddit

Spletna stran Reddit je ustvarila aplikacijo, prek katere lahko uporabniki med sabo delijo zanimive in smešne fotografije ter ganljive zgodbe. Bogata baza podatkov, ki vas bo zaposlovala kar lep čas. Le ne pozabite po koncu vožnje vseeno odložiti telefona in skočiti v morje.

Drop 7

Igrica Drop 7 je bila oklicana za drugo najboljšo igrico na operacijskem sistemu iOS. Z uporabo logike in nekaj sreče se čim prej znebite čim večjega števila kroglic. Drop 7 je nekakšna kombinacija sudokuja in tetrisa, ki vam bo pomagala, da vam sitni starši oziroma sorojenci sploh ne bodo mogli priti do živega.

Viki

Aplikacija, ki se poveže z Wikipedijo, je nepogrešljiv pripomoček za vse, ki so željni znanja. Članke iz največje spletne enciklopedije bo aplikacija Viki uredila v pregleden seznam, ki vam bo vedno znova odpiral nova vrata v neznane svetove.

PREBERITE ŠE: Top 3: najboljši vodoodporni pametni telefoni za na plažo po izbiri uredništva

Najboljše mobilne aplikacije 2016 Najboljše mobilne aplikacije 2016 snapchat Najbolj uporabni Snapchat triki, ki jih moraš poznati! Najboljše aplikacije za starše (2016) Top 10: najboljše aplikacije za starše (in bodoče starše) Facebook Messenger ponuja igranje nogometa Facebook Messenger omogoča igranje nogometa! · ·