cover-apple-stickers
V zraku · tehnologija

Če obleka naredi človeka, nalepka naredi prenosnik. In ker pri Applu nič ne prepuščajo naključju so njegovi krojači za MacBook Air pripravili kolekcijo več kot 100-ih preoblek, ki poživijo in oživijo ta prenosnik z ‘bauhaus arhitekturo’.

Že v grški mitologiji je bilo jabolko simbol znanja, skušnjave in pregrehe, in ker jabolko ne pade daleč od drevesa, vse te lastnosti pooseblja tudi Apple, ki nas sedaj z unikatnimi nalepkami poskuša zapeljati še na dodatni sto in en način. Seveda glavna vloga v tej mizansceni še vedno pripada jabolčni ikoni, a ji družbo delajo liki, ki so tudi sami ‘ikone’ bodisi stripov, filma ali risank, kot so Batman, Sneguljčica, Hello Kitty, Homer Simpson, Miki Miška, Snoopy, Cookie Monster iz Muppetkov, Tasmanski vrag, veverica Scrat iz Ledene dobe in Wonder Woman, ter številni drugi motivi, ki v ta siv stil pročelja MacBook Aira vnašajo malce več življenja.

Ne verjamete? Prepričajte se na lastne oči v videu:

PREBERITE ŠE: 30+ retro oglasov za Applove računalnike

HaikuWithSenseME-Black Haiku SenseMe – to je prvi pametni stropni ventilator na svetu 2c8b160f6f7bc9995f6b0e0c3e7238ca Prihaja Jibo, vaš osebni robot Wall-E bactracker Backtracker, radar za vaše kolo Jaguar-Virtual-Windscreen-Technology Jaguar računalniško izkušnjo dirkanja prek ekrana zamenjal za vetrobransko steklo svojih dirkalnikov · · · · · · · ·