Umetnine iz vodnih kapljic
V zraku · buzz buzz

Jezus je vodo spremenil v vino, Aravis Dollmenna po drugi strani vodo spreminja v umetnine. Če večina umetnikov za slikanje uporablja črnila in barve, Aravis riše oziroma ustvarja z vodnimi kapljicami. Njene neverjetne stvaritve si lahko ogledate v obširni galeriji. Kako je vodo uspelo Jezusu spremeniti v vino, ne vemo, Aranis pa je za svojo nenavadno umetniško izražanje razvila posebno tehniko.

Aravis Dollmenna je umetnica, ki se ne zadovolji s klasičnimi tehnikami ustvarjanja. Tako med drugim ustvarja ne le z barvami, temveč med drugim s kapljicami vode. Zakaj med drugim? Ker to ni edino njeno ustvarjanje. Poleg risanja z vodo namreč ustvarja zabavne kompozicije iz vsakodnevnih predmetov, prav tako pa rada umetniško slika na roko.

PREBERITE ŠE: Snežinke čisto od blizu: lepota snežink skozi fotografijo

Njene vodne stvaritve si lahko ogledate v spodnji galeriji, še več njenih del pa najdete na Instagramu.

Umetnine iz vodnih kapljicOdpri galerijo
PicMonkey Collage Ljubki tatuji, primerni za službo Kako odstraniti led na vetrobranskem steklu na preprost način? Kako preprečiti zamrznitev vetrobranskega stekla? Snežinke od blizu Snežinke čisto od blizu: lepota snežink skozi fotografijo Prej in potem fotografije smešne za umret! Najbolj smešne ‘prej in potem’ fotografije