Artenix: čudežni pas, ki napolni baterijo vaše pametne ure Apple Watch
V zraku · tehnologija · pametne ure

Ali vas skrbi, da baterija pametne ure Apple Watch ne bo kos dolgi poti? Po zaslugi čudežnega paščka Artenix se vam nikoli ne bo treba bati, da bi zaradi pomanjkanja energije nehala delovati.

Podjetje LiBEST je predstavilo Artenix – usnjeni pas za uro, ki med nošenjem vseskozi brezžično polni baterijo pametne ure Apple Watch. Ta vam omogoča, da svojo uro polnite kjerkoli in kadarkoli, obenem pa jo lahko še naprej uporabljate brez omejitev. Med polnjenjem je namreč mogoče brati in pisati sporočila, opravljati klice in pogovore s Siri ter še mnogo več.

Polnilni pas, ki je na voljo v 4 različnih barvah (črni, rjavi, rdeči in modri), je združljiv z vsemi štirimi modeli ure Apple Watch, ki jih je ameriški gigant zaenkrat izdal. Naprava se sicer ponaša s kapaciteto 550 mAh in tako podaljša življenjsko dobo baterije za kar 16 ur.

Če vas je projekt prepričal, ga lahko podprete na spletni strani Kickstarter, kjer si lahko svoj Artenix zagotovite po predprodajni ceni. Izbirati je mogoče med dvema možnostima: kombinacijo navadnega pasu in povezovalnika ter pasom z vgrajenim polnilcem.

Galerija: Artenix

Artenix: čudežni pas, ki napolni baterijo vaše pametne ure Apple Watch Odpri galerijo
260119_01_330_1_260119 Braun BN0265: kronografska ura z brezčasnmi dizajnom CASIO PRO TREK WSD-F30: 'navadna' ura, ki je po potrebi tudi pametna CASIO PRO TREK WSD-F30: ‘navadna’ ura, ki je po potrebi tudi pametna cover-samsung-galaxy-watch-active Samsung Galaxy Watch Active – nov pogled na pametne ure HYT H1.0: ura, ki prikazuje čas kot nenehno gibanje tekočine HYT H1.0: ura, ki prikazuje čas kot nenehno gibanje tekočine ·